Torino DNB

KERROIN

2.55
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain futisbetsit poimitaan Englannin Championshipista ja Serie A:sta. Tällä kertaa parhaat valuet löytyvät handicap-vetojen puolelta.

Championship: Derby-Nottingham (klo 21:45)

Kotijoukkue Derby palasi viikkokierroksella takaisin voittojen tielle. Rams hävisi viime perjantaina hieman epäonnisesti Watfordille 1-2, mutta tämä kuitattiin tiistaina Huddersfieldin isäntänä. Derby voitti 2-0 ja oli ottelussa selvästi parempi joukkue.

Tiistain voitto oli jatkoa joukkueen todella vahvalle vireelle. Nykyisin Wayne Rooneyn komennossa pelaava ryhmä on voittanut peräti 6/8 edellisestä ottelustaan. Tämän hetken Derby on aivan eri tason joukkue kuin alkukaudella rämpinyt ryhmä.

Vierailija Nottinghamin tiistai ei sujunut myöskään hullummin. Forest kaatoi vieraissa Rotherhamin maalein 0-1. Ryan Yates iski voittomaalin toisella jaksolla, mikä oli pelitapahtumiin nähden ansaittu. Viikko sitten kaatui puolestaan Blackburn kotikentällä samoin lukemin.

Derbyn tavoin, myös Nottinghamin alkukausi meni pahasti vihkoon. Joukkue on parantanut otteitaan jo pidemmän aikaa sitten ja noussut hitaasti, mutta varmasti, kohti sarjan keskikastia. Seitsemän edellistä peliä ovat sujuneet komealla saldolla 4-2-1.

Derbyn ja Nottinghamin kohtaaminen on oikea klassikko, East Midlands derby, jonka historia ulottuu aina 1800-luvun lopulle saakka. Kyseessä on perinteisesti erittäin tasainen ja vähämaalinen kamppailu. Edelliset kuusi kohtaamista liigassa on pelattu tuloksiin 1-1, 1-1, 1-0, 1-0, 0-0, 0-0.

Paras peli-idea onkin tasapeli, jota pelataan n 3,00 kertoimella. Peli on niin vähämaalinen kuin olla jo voi, ja paikallisasetelma + historia huomioiden saamme jopa 35 % tasapelille. Otetaan siis pikkubetsi ristiä!

 

Serie A: Torino-Sassuolo (klo 21:45)

Kotijoukkue Torino lähtee perjantain matsiin taatusti hyvällä itseluottamuksella. Autokaupungin joukkue kaatoi huipputärkeässä matsissa Cagliarin 0-1 viime lauantaina. Brassipuolustaja Bremer teki maalin 76. minuutilla. Kyseessä oli vasta koko kauden kolmas voitto!

Torinon alkukausi oli täysi katastrofi, mutta kurssi on kääntynyt hurjasti parempaan 2021 vuoden puolella. Takana on tälläkin hetkellä kuusi tappiotonta ottelua. Torino ei ole hävinnyt 12 edellisestä matsista kuin vieraissa kärkijoukkue Milanille maalein 0-2.

Sassuolo on perinteisesti hieman aliarvostettu joukkue betsimarkkinoilla. Kyseessä on laadukas keskikastin nippu, jonka kausi on sujunut hyvin. Sunnuntaina joukkue dominoi Bolognaa täysin kotikentällä, mutta ei saanut ansaitsemaansa 3-1/4-1 voittoa (1-1 FT).

Vierasjoukkue ei ole ollut viime viikkoina parhaimmillaan. Saldona on vain yksi voitto seitsemästä edellisestä ottelusta. Tämäkin tuli sarjajumbo Crotonea vastaan kaksi viikkoa sitten. Viime sunnuntain matsia lukuun ottamatta, Sassuolo ei ole pahemmin voittoja edes ansainnut.

Me olemme olleet Torinon kelkassa myös aiemmin tällä kaudella. Kertoimia vääristää perjantaina Torinon asema sarjataulukossa, joka ei mielestämme kuvaa sen pelivoimaa oikein. Lukuisat tasapelit pitävät joukkueen vielä toistaiseksi putoamisviivan tuntumassa.

Uusi manageri Davide Nicola sai lauantaina avausvoittonsa (saldo 1-4-0). Haetaan saldolle jatkoa ja betsataan Torino DNB in 2,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46 %. Näemme vierasjoukkueen vain marginaalisena suosikkina.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *