Bordeaux +0.5

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain pelitarjonnasta löytyy kaksi maistuvaa pelikohdetta. Molemmissa vierasjoukkueen mahdolliseen motivaatioetuun on mielestämme ylireagoitu kertoimissa.

Ligue 1: Bordeaux-Lyon (klo 21:45)

Ranskan liigassa käynnistyy perjantaina kierros 34/38, eli jaossa on enää 15 pistettä jokaiselle joukkueelle. Viikonloppu starttaa mielenkiintoisella ottelulla.

Kotijoukkue Bordeaux on alisuorittanut tällä kaudella pahasti – siitä ei ole kahta sanaa. Bordaux on kahden edelliskauden 6. paras joukkue, mutta tällä hetkellä selvästi lähempänä putoamisviivaa.

Heikko kausi johti myös päävalmentaja Ricardo Gomesin potkuihin helmikuun lopulla. Ruorissa on nyt portugalilainen Paulo Sousa, joka on johtanut Bordeauxia kuuden ottelun ajan. Sousan saldona on 1-3-2 maalierolla 5-7, eli mitään suurempaa parannusta ei ole tullut.

Girondis Bordaux on sarjan kotiriippuvaisin joukkue. Peräti 71% pisteistä sekä maaleista ovat tulleet kotiyleisön edessä. Boredaux on hävinnyt vain 1/11 edellisestä kotipelistään.

Vierailija Lyon ei ole myöskään pelannut viime kauden tasolla. OL on silti sarjassa kolmantena edelliskauden tapaan, mutta jääminen Lillen taakse on selkeä pettymys. Lyon kaatoi viikko sitten Angersin kotona 2-1. Tätä edelsi kuitenkin kaksi tappiota Nantesille (2-1) sekä Dijonille (1-3).

Lyon on ollut varsin keskinkertainen joukkue tämän kauden reissupeleissä. Viisi edellistä vierasmatsia on pelattu saldolla 1-1-3.

Vedonlyöntimarkkina tarjoaa Lyonille todella matalia kertoimia. Mukana on todennäköisesti ripaus ns. motivaatioetua, sillä Bordauxin asema näyttää suht. turvalliselta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä kierroksia on vielä viisi pelaamatta ja viivan alapuolella oleva Dijon on myös vahvassa nousussa.

Bordeaux tarvitsee vielä ainakin pari pistettä, jotta sarjapaikka on saletissa. Lyon on toki parempi joukkue, mutta pisteiden haku on todella vaikea paikka Bordauxin kotiluolasta. in maistuva 2,28 kerroin Bordeaux +0,5 tasoitusvedolle lähtee kupongille!

Bundesliiga: Augsburg-Leverkusen (klo 20:30)

Saksan Bundesliigassa käynnistyy kierros 31/34, eli jokaisella joukkueella on jäljellä enää neljä ottelua. Perjantaina vastakkain asettuvat Augsburg ja Leverkusen.

Kotijoukkue Augsburg oli pelivalintamme myös viikko sitten. Tarkemmin sanottuna kyse oli ottelun totals-betsistä, eli tipsasimme maalijuhlaa ottelussa Stuttgartia vastaan. Sellainen todellakin saatiin, sillä Augsburg suorastaan teurasti vastustajansa maalein 6-0.

Tätä ennen joukkue kaatoi kovan Eintracht Frankfurtin vieraissa maalein 1-3. Augsburg on noussut näiden kahden voiton ansiosta käytännössä turvaan putoamisviivalta. Taustalla on onnistunut seurajohdon reagointi: päävalmentaja Manuel Baum sai kenkää kolmisen viikkoa sitten.

Augsburgin ruorissa on nyt sveitsiläinen Manuel Schmidt. Hän on saanut joukkueen suorastaan liekkeihin.

Vierailija Leverkusen on nostanut myös tasoaan kevään aikana. Syksy meni pahasti penkin alle, mutta Kusenin kurssi kääntyi päävalmentajan potkujen ansiosta vuoden vaihteessa. Joel Pohjanpalon edustamalla seuralla on takanaan kaksi rutiinivoittoa Nurnbergista ja Stuttgartista.

Leverkusen on kaksiosta selvästi vahvempi joukkue, mutta perustasoltaan kuitenkin selvästi sarjan kärkijoukkueita perässä. Kusen ei ole mikään ylikylä etenkään vieraissa, ja kohtaa Augsburgin pahaan aikaan.

Vaikka kotijoukkue on teoriassa varmistanut liigapaikan, emme usko lepsuiluun. Augsburg on nyt liekeissä, ja joukkue pelaa ensi kauden sopimuksista ja pelipaikoista uudelle päävalmentajalle.

Tarjolla on todella maistuvia tasoitusvetoja kotijoukkueelle, esim. lta Augsburg +0,5 handicapille irtoaa kerrointa 2,26. Mielestämme Leverkusen ei ole millään edes 50 pinnan suosikki.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!