Toronto

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Toronto Blue Jays-Oakland A’s (02:07)

Kun useasti viime vuosina alisuorittanut Toronto Blue Jays ja ikuinen ylisuorittaja Oakland A’s kohtaa toisensa ensi yönä Suomen aikaan, on ottelun voittajan kannalta ratkaisevaa miten Oaklandin aloittaja Mike Fiersin syöttö lähtee kulkemaan. Peli-idea otteluun on Torontoon pelaaminen ja arvion perustana on nimenomaan Fiersin heikot esitykset alkukaudella ja vastaavasti Toronton aloittajan Marcus Stromanin tasaisen vanha alkukausi.

Joukkueet kohtasivat toisensa kolmesti vajaa viikko sitten, jolloin Blue Jays vei sarjan lukemin 3-0. Edellisillä keskinäisillä kohtaamisille ei kuitenkaan ole juurikaan painoarvoa tulevan yön ottelun arvioon. Silti lähdetään pelaamaan Torontoa sillä oletuksella, että Fiersin heikot esitykset kummulla jatkuvat. Oakland sisäpeli on selkeästi Toronton sisäpeliä vahvempaa, mutta Stromanissa riittää haastetta Oaklandin lyöjille eri tavalla kuin Fiersissä Toronton lineupille. Mikäli markkinoilta löytyy peliä Toronton voitolle ensimmäisen 5 vuoroparin aikana, ja kertoimet ovat luokkaa > 1.75, on myös tämä hyvin maksava valinta.

Pelataan Toronto ilta kertoimella 1.80 (panossuositus 2/5).

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!