Suomi-Kanada U5

KERROIN

1.87
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat huipentuvat sunnuntai-iltana pelattavaan finaaliin, jossa Leijonat saa vastaansa Kanadan.

Suomi kukisti välierissä sensaatiomaisesti Venäjän maalein 1-0. Esitys oli kaikin puolin erinomainen, ja joukkueen pelaajat tukivat jatkuvasti toisiaan. Lankinen varmisti tolppien välissä finaalipaikan loistavalla pelillään.

Leijonat puolustaa keskialuetta erinomaisesti ja virheettömästi. Jo Ruotsi-ottelu oli todella kova suoritus, mutta Venäjän pitäminen nollilla on suorastaan käsittämätöntä. Suomi pelasi lähestulkoon täydellistä jääkiekkoa, mikä tekee joukkueesta erittäin vaikeasti voitettavan.

Kanada pääsi finaaliin todella pienellä työmäärällä. Ensimmäinen erä meni Tshekki-ottelussa vastustajalle Kanadan maalista huolimatta. Toisesta erästä alkaen Tshekki pelasi todella typerää kiekkoa, mikä avasti Kanadalle jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä. Vaahteralehdet hyödynsivät tshekkiläisten sekoilun todella hyvin, minkä lisäksi Murray oli maalilla suoarastaan maagisen varma.

Tämän hetken Kanada on pelityyliltään hieman poikkeuksellinen. Se pelaa erinomaisesti keskialueen ohjauspeliä, minkä lisäksi joukkueen puolustajat ovat erittäin laadukkaita. Tämän lisäksi joukkue iskee vastaan todella vaarallisesti.

Finaalista on odotettavisa todella tarkka ottelu. Suomi ei anna varmasti mitään ilmaiseksi, kuten Tshekki teki Kanadaa vastaan. Kyseessä on myös kahden hyvin itsevarman maalivahdin kohtaaminen. Panostukset lähtevät sunnuntai-illan trilleriin Suomen välieräottelun tavoin underille, poimitaan ilta lapulle alle 5,0 maalia kertoimella 1,87.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *