KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 26.9

Welhot-OLS

Kotimaisessa salibandyliigassa kamppaillaan tänään ns. ”pohjoisen-derby”, kun Kuopion Welhot isännöi Oulun Luistinseuraa. Ottelu käyntiin Kuopiohallissa klo 18.30.

Welhot arvioitiin jälleen kerran häntäpään taistoon, mutta niin vain Janne Kainulaisen ryhmä on napannut kolmesta ensimmäisestä pelistä kaksi voittoa ja on kuronut eroa illan vastustajaan jo kuusi pistettä. Viimeksi Taikurit kaatoivat kuuman Steelersin 4-2. Joukkueesta parhaiten tolppien väliin ovat osuneet tulokas Aleksi Ahokas (2+3) sekä Tero Korhonen (3+1). Viime ottelussa myös joukkueen kärkinimet Iiro Lankinen ja Eetu Sorvali saivat pistetiliään auki, joka on nimettömälle Welhoryhmällä erittäin hyvä asia. Lankinen on kuitenkin tänään sivussa kärsiessään Steelers-ottelussa saamaansa pelikieltoa. Maalilla jatkaa molemmat voitot torjunut Jesse Huurrekorpi.

OLS:an kausi on alkanut todella nihkeästi kun avausottelussa Oilers käveli sen yli 3-12 ja lauantaina Happee kuritti Jani Lipsasen suojatteja lukemin 8-1. Yksi suuri tekijä heikolle startille on tähtivahti Ville Mestarin pidentynyt loukkaantuminen eikä miestä ainakaan tänään vielä tolppien välissä nähdä. Tehot lepäävät lähes täysin ykköskentän Valtteri Parviaisen sekä Tatu Kiipelin harteilla eikä näiden takaa hirvesti tehoja ole odotettavissakaan. Nuori Eetu Ijäs on mielenkiintoinen seurattava puolustuksessa ja allekirjoittanut toivoisi vuotta vanhemmalle Petri Viittaselle myös näytönpaikkaa.

Ottelusta on hyvin vaikea arvioida voittajaa ja 1X2- kertoimet ovat aikalailla paikallaan, joskin vierasjoukkueen puolella on pientä etua tarjolla. Parhaimmat vetoideat löytyvät maalimääristä. Voitolla Welhot karkaisi OLS:lta jo yhdeksän pisteen karkumatkalle (jatkoaikavoitolla kahdeksan pisteen), joka olisi auttamatta liian paljon kurottavaksi. OLS on alkukierrosten ryöpytyksistä huolimatta todella tiivis ryhmä omaan päähän vaikkakin Mestarin poissaolo näkyy karulla tavalla. Myös Welhot osaa tarvittaessa puolustaa todella hyvin ja pääkäskijä Kainulainen on varmasti kehitellyt taktiikan, jolla tehottomasta vierasjoukkueesta syödään viimeisetkin tehot. Avauskierroksen tärkein kamppailu tuskin hirveästi maalipaikkoja tarjoilee vaan odotettavissa on enemmänkin tarkkaa peliä, jossa virheet pyritään minimoimaan. Alle 11,5 maalia on aivan liian korkea linja, joten napataan under talteen jo hyvissä ajoin!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 26.9

Welhot-OLS

alle 11,5 maalia @1,68 panos 8/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!