Paris SG -2 AHC

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tottenham

Crystal Palace-Tottenham (klo 18:00)

Kyseessä on FA Cupin 4. kierroksen ottelu. Tässä cup-kilpailussa ei pelata jatkoaikaa, eli tasapelin sattuessa joukkueet kohtaavat uudelleen Tottenhamin isännöimänä.

Crystal Palace on sinnitellyt koko kauden putoamisviivan yläpuolella. Joukkue on tälläkin hetkellä vain kolme pistettä sijalla 18 olevan Cardiffin edellä. Palace on esittänyt tästä huolimatta aikamoisia urotekoja viime viikkoina. Joukkue kaatoi mm. Manchester Cityn vieraissa ja oli yllättää viikko sitten myös Liverpoolin.

Hyvistä otteista huolimatta Palacen pistepussi karttuu kovin hitaasti. Lisäksi joukkueen perisyntinä tunnettu kotietu on ollut tälläkin kaudella todella heikko: Palace on kerännyt 59% pisteistä ja peräti 74% maaleistaan reissupeleissä.

Tottenhamin on Valioliigassa täysin materiaalinsa mukaisella sijaluvulla. Viime viikot ovat olleet haastavia, sillä Spurs on kärsinyt takaiskuja monella rintamalla.

Liigassa on tullut kaksi yllättävää kotitappiota Manchester Unitedille ja Wolvesille. Joukkue putosi myös Liigacupissa finaalista hävittyään 2. osaottelun Chelsealle pari päivää sitten. Tämän lisäksi avauksesta on poissa valtavasti tulivoimaa Allin, Kanen ja Sonin muodossa.

Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut pahasti Tottenhamin ongelmiin. Kyseessä on Englannin paras vierasjoukkue (Valioliigassa saldo 11-0-2), eikä kokoonpano nyt NIIN heikko ole poissaoloista huolimatta. Palace lepuutti myös edellisellä FA Cupin kierroksella käytännössä kaikkia avauksen pelaajiaan.

Tarjolla on herkullisia tarjouksia Tottenhamille. Poimitaan in 2,65 lapulle! Tasapelin riski on tällaisessa kohteessa vielä normaalia pienempi, sillä Tottenham ei etenkään halua ylimääräistä uusintaottelua rasitteeksi ja hakee ratkaisua normaalia enemmän tasatilanteessa.

Lazio-Juventus (klo 21:30)

Kotijoukkue Lazio on monille tuttu joukkue Serie A:n kärkipäästä. Viime kaudella Lazio jäi juuri ja juuri ulos Mestarien liigasta ja tänä vuonna seura on jälleen taistelussa samoista sijaluvuista.

Lazio hävisi viikko sitten hienon taistelun (ja punaisen kortin) jälkeen Napolille vieraissa 2-1. Kyseessä oli vasta toinen tappio kymmeneen liigapeliin, eli roomalaiset ovat olleet kelpo iskussa viimeiset kuukaudet. Joukkue on ollut xG-lukujen perusteella lisäksi monissa otteluissa epäonninen.

Juventus johtaa sarjaa tuttuun tyyliinsä. ”Vanha Rouva” on jälleen täysin ylivoimainen, eivätkä haastajat pysty Napolin johdolla uhkaamaan seuran mestaruutta. Cristiano Ronaldon nihkeä alkukausi on muisto vain, ja portugalilainen johtaa Serie A:n maalipörssiä.

Torinon ylpeys on ollut Ronaldon johdolla erittäin vakuuttava myös Mestarien liigassa. Se eteni myös jatkoon Coppa Italiassa ja ehti kaataa myös Milanin Super Cupissa viikko sitten. Normaalisti Juventuksen voitolle ei ole pahemmin valueta tarjolla, mutta nyt tilanne on toinen.

Lazio on ollut hyvästä sarjasijoituksestaan huolimatta täysin aseeton kärkiseuroja vastaan. Saldo Juven, Napolin, AS Roman ja Interin kohtaamisista on puhdas nolla. Tämä ei näy kuitenkaan kertoimissa. Juvella on myös muutamia poissaoloja, joiden vaikutus on mielestämme varsin vähäinen.

Nyt päästään siis pelaamaan Juventusta hyvällä kertoimella! Lapulle lähtee in toppi 1,95.

Paris SG-Rennes (klo 22:00)

Ranskan liigan 21. ottelukierros päättyy sunnuntain myöhäisotteluun Paris SG-Rennes. Kotijoukkue PSG ei suurempia esittelyitä kaipaa. Kyseessä on Ranskan liigaa täysin ylivoimaisesti dominoiva joukkue, joka voi tarvittaessa pelata kokonaisen kauden läpi ilman tappioita kotimaan kentillä.

Tosin, PSG on kompastunut tällä kaudella kertaalleen. Joukkue nimittäin hävisi Liigacupin ottelun Guingampille pari viikkoa sitten 1-2. Joukkueet kohtasivat tämän jälkeen liigan puolella, jossa PSG murskasi Guingampin maalein 9-0. Tämä kertoo jotain seuran ylivoimasta.

Vierasjoukkue Rennes kuuluu Ligue 1:n ylemmän keskikastin joukkueisiin. Tämä kausi on sujunut aavistuksen viime vuosia heikommin, mutta 10. sija kuvaa varsin hyvin seuran rankingia.

Rennes on ollut hyvässä iskussa pari viime kuukautta. Kuusi edellistä liigapeliä on pelattu saldolla 4-1-1 ja joukkue kaatoi mm. Lyonin vieraissa joulukuun alussa.

Ottelun lähtökohta on selkeä: PSG on jättisuosikki, mutta kuinka suuri? Markkinoilta löytyy tällä kertaa etua, koska kotijoukkueen riveistä puuttuu tähtihyökkääjä Neymar. Maalin per ottelu tehnyt brassi on toki menetys, mutta PSG:llä riittää paikkaajia.

Tarjolla on harvinainen tilaisuus pelata PSG -2 aasialaista tasoitusta yli kahden kertoimella ja value-betsinä. Tällä kaudella 70% kotiotteluista on päättynyt vähintään kahden maalin voittoon, ja PSG on tehnyt keskimäärin 3,7 maalia per ottelu päästäen vain 0,3.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!