Nokian KrP +3,5 @1,89

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Nokian KrP +3,5

alle 12,5 maalia

Salibandyliiga 27.10

Classic-Nokian KrP

Salibandyliigassa Classic isännöi Ideaparkin tapahtumaottelussa paikallisvastustaja Nokian KrP:tä. Ottelu käyntiin Ideapark Sportissa klo 17.

Hallitseva mestari Classic on jälleen dominoinut kotimaisia kenttiä aivan mielin määrin. Tamperelaisten voittoputki liigassaon jo peräti 30 ottelun mittainen ja käytännössä tuleva mestari on jo selvillä. Tähän otteluun familyn yllä on kuitenkin kysymysmerkkejä, sillä peräti kymmenen joukkueen pelaajaa nähtiin viikonloppuna maajoukkueen mukana Uppsalassa. Myös tulevat MM-kisat sekä Champions Cup tuovat varmasti omat haasteensa jo nyt ja suurin tavoite tässä vaiheessa onkin varmasti pelaajien terveenä pysyminen. Alkukauden posittivisin Classic yllättäjä on ollut Oskari Heikkilä, joka on takonut seitsemään otteluun makoisat 13 (9+4) tehopistettä.

Nokian KrP on alkukankeuden jälkeen saanut koneensa kunnolla käyntiin ja alla on nyt kolme voittoa putkeen, joista etenkin selvä voitto Oilersista antoi osviittaa siitä mitä joukkueelta odotetaan. Alkukauden vuotanut puolustus ja maalivahtiosasto saatiin kuntoon ja viimeksi KooVee iski pallon näätä reppuun ainoastaan kahdesti, joskin pitää muistuttaa ettei KooVee todellakaan lukeudu sarjan tehokkaimpiin ryhmiin. Joona Rantalan (8+11=19) siirto ykkösviisikkoon on tuonut heti tulosta ja nuoren talentin vierellä Henri Johansson (15+6=21) on äitynyt myös hirmuvireeseen. Tehot lepäävät suuresti edellä mainitun kaksikon harteilla, mutta kyllä nokialaisten rosteristakin leveyttä löytyy.

Classic on otteluun jättisuosikki, mutta tällä hetkellä family on kentällä todella haavoittuvainen eikä peliään selkeästi parantanut näätälauma ole tässä vaiheessa todellakaan helppo vastus. Viime kaudella joukkueet pelasivat kaksi tapahtumaottelua neutraalilla kentällä joista Classic poistui voittajana molemmilla kerroilla , joskin toinen kamppailuista venyi aina jatkoajalle saakka (6-1, 6-7). Joukkueiden tasoero ei todellakaan ole kertoimien mukainen, emmekä me millään saa Classicista tässä kohtaa yli kolmen maalin suosikkia. Ottelun totals-linja on hinattu myös todella korkeaan 12,5 maaliin. Classic on erittäin hyvin viisikkona puolustava ryhmä eikä se juuri anna helppoja maalipaikkoja vastustajille. Family harvemmin myöskään täysin murskaa vastustajiaan vaan ennemminkin se puolustaa johtoasemaansa ja iskee tarvittavat lisämaalit paikkojen avautuessa. Tähän vielä lisätään nokialaisten selkeästi parantunut puolustuspeli, joten arvioissamme alle 13 maaliin jäädään selkeästi yli 55% todennäköisyydellä.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 27.10

Classic-Nokian KrP

Nokian KrP +3,5 @1,89 panos 5/10

alle 12,5 maalia @1,85 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!