Eagles -2

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Voittosaldostaan huolimatta molemmat joukkueet ovat yhä playoff-taistossa mukana kaksi kierrosta ennen loppua, koska pelaavat liigan heikoimmassa divisioonassa NFC Eastissa.

Dallasilla on alla kaksi voittoa, mutta vakuuttavista loppuluvuista huolimatta en kovin vakuuttunut ole joukkueen esityksistä ollut. Kaksi viikkoa sitten vastassa ollut Cincinnati on ollut kovin kehno sen jälkeen, kun joukkueen pelinrakentaja Joe Burrow loukkaantui. Dallas oli kyllä pelissä Cincyä parempi, mutta ei missään tapauksessa niin paljoa kuin loppuluvut antaisivat ymmärtää. Dallas hyötyi suuresti Cincinnatin pallonmenetyksistä. Sama laulu oli myös viime sunnuntaina, jolloin Dallas voitti San Franciscon. 49ers vei peliä selkeästi, mutta pallonmenetykset käänsivät pelin lehmipojille. Pallonmenetyksiin liittyy paljon sattumaa, joten Dallasilla oli voitoissaan tuurit puolella.

Philadelphia vaihtoi pelinrakentajaa kaksi viikkoa sitten, kun koko kauden alle odotusten pelannut Carson Wentz heivattiin penkille ja tilalle tuli tulokas Jalen Hurts. Hurtsin johdolla joukkue otti heti hienon voiton konferenssin kärkijoukkueisiin kuuluvasta New Orleansista. Tuossa pelissä joukkue eteni paljolti Hurtsin juoksuilla ja oletinkin, että kyseessä olisi yksittäinen onnistuminen, joka on yleistä liikkuvien pelinrakentajien kohdalla silloin kun vastustaja ei osaa tähän varautua. Viime viikolla Arizonaa vastaan Hurts kuitenkin osoitti, että pystyy liikuttamaan palloa myös heittäen. Tappiosta huolimatta Eaglesin hyökkäyspelissä oli rutkasti hyviä merkkejä mitä Wentzin aikana ei pelissä näkynyt.

Näen että markkina on tuijottanut liikaa Dallasin kahden viime pelin lopputuloksiin, joissa oli siis rutkasti tuuria mukana. Eaglesin pelissä näen sen sijaan Hurtsin johdolla oikein lupaavia merkkejä ja pidän vierailijoita tällä hetkellä joukkueista selkeästi parempana. Kotietu on koronarajoitusten myötä tämän kauden NFL:ssä lähes olematon, joten pelivalinta kohdistuu vierailijaan ja kupongille valitaan Philadelphia -2, jolle tarjoaa kertoimen 1,90. Todennäköisyysarvioni vedolle on 56 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *