West Ham +0,5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan torstaina vain yksi ottelu. Tässä ennakointia Southamptonin ja West Hamin kohtaamiseen.

Kotijoukkue Southampton kuuluu Valioliigan selkeisiin alisuorittajiin. Saints on ollut ongelmissa jo pari vuotta ja joutunut vaihtamaan myös managereita tiuhaan tahtiin. Tämä syksy on ollut myös valtava pettymys. Ei mikään ihme, että Mark Hughes sai kenkää joulukuun alussa.

Uudeksi manageriksi saapui monille tuntematon Ralph Hasenhuttl. Itävaltalainen on toiminut RB Leipzigin peräsimessä parin viime vuoden ajan. Hasenhuttlin ensimmäinen matsi oli tappio Cardiffille, mutta kaksi seuraavaa ovat tuoneet komeat voitot Arsenalista kotona (3-2) ja Huddersfieldista vieraissa (3-1).

Southamptonin ongelmana on ollut jo viime kaudesta lähtien maalinteko. Saints luo kyllä tilanteita, mutta palloa ei saada verkon perukoille. Hasenhuttlin johdolla maaleja on alkanut vihdoin syntyä, kun ykköskärjen rooli on jälleen Danny Ingsin hallussa.

West Ham kärsi myös maalinteko-ongelmista edellisellä kierroksella. Hammers hävisi tasaisen matsin Watfordille 0-2, joka olisi päättynyt toisena päivänä 2-1 tai 1-1. Joukkue on varsin turvallisesti keskikastissa, ja peli on kulkenut viime viikkoina hyvin.

Watford-matsista tuli kuitenkin huonoja uutisia hyökkäyspäähän. Avainpelaaja Marko Arnautovic on ollut sivussa jo useamman matsin, ja nyt myös korvaaja Chicarito loukkaantui. West Hamin poissaolijoiden lista on jo kymmenen pelaajan mittainen.

Southamptonin nousukunto + West Hamin loukkaantumiset näkyvät liikaa kertoimissa. Value löytyy vierasjoukkueen suunnalta, mutta taustoista johtuen betsi ei ole erityisen maistuva. Mennään markkinoita vastaan ja napataan pienellä West Ham +0,5 tasoituksella in 1,75 kertoimella. Rohkeimmat voivat kokeilla suoraa voittoa todella kovalla 3,65 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!