Jazz -9,5

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Utah Jazz-Los Angeles Clippers (04:00)

Utah Jazz lähtee levänneenä ja muutenkin hyvistä asetelmista kotiotteluun Los Angeles Clippersia vastaan. Joukkue on voittanut edellisistä 14 kotiottelustaan 12.

Clippers pelaa nyt kolmatta kertaa neljään päivään, kun taas Jazz on pelannut edellisen kerran lauantaina. Tämä ei voi olla näkymättä joukkueiden energiatasoissa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuun puolivälissä, jolloin Utah oli vahvempi 20 pisteen erolla. Utah on muutenkin dominoinut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia voittaen neljä edellistä kamppailua keskimäärin 18,5 pisteen erolla.

Utahille tarjolla oleva linja -9.5 pistettä riittää hyvin peliin. Arvioimme Utahin voittavan ottelun 12 pisteellä.

Pelataan Utah -9.5 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 3/5).

 

Miami Heat-Golden State Warriors (02:30)

Miamin esitys umpisurkeaa Phoenixia vastaan oli heikko, eikä luo hirveän vankkaa uskoa joukkueen mahdollisuuksista Golden Statea vastaan. Vaikka Miamilla on edelleen mahdollisuudet pudotuspeleihin tuntuu kuitenkin, että todellinen todennäköisyys tapahtumalle on selkeästi laskennallista todennäköisyyttä alhaisempi.

Miamilta puuttuu mahdollisesti Johnson, McGruder ja Winslow, mikä ei suoranaisesti helpota joukkueen tilannetta.

Joukkueet kohtasivat pari viikkoa taaksepäin Oaklandissa, jolloin Warrioirs voitti niukasti kahdella pisteellä. Yön kohtaamisesta ei ole odotettavissa yhtä tasaista vaan arvioimme Golden Staten olevan noin 11 pisteen suosikki ottelussa.

Pelataan Golden State -9 pistettä ilta kertoimella 1,90 (panossuositus 2/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!