Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon kierroksen varmoiksi valikoitui avauskohteen Ridgehead Laurette ja kuudennen kohteen Kartier. Ridgehead Laurette on noussut hirmuiseen kuntoon. Pahin uhkaaja Listas Tequila, olisi parhaimmillaan keulasta. Ridgehead Laurette menestyy juoksulla kuin juoksulla ja on viime starttien perusteella oikein hyvä varma. Kartier on noussut ryminällä kylmäveristen avoimiin sarjoihin. Tämän vuoden kolmesta startista tolppa ja kaksi kakkosta ovat tulleet tyylikkäästi. Lisäksi kuntokäyrä tuntuisi näyttävän edelleen ylöspäin.

Toisen kohteen ykkösmerkki on keulapsyykillä Valtroks. Ykköshaastajat ovat takamatkan juoksuradalta hyvin matkaan pääsevä Wauhti ja nousukuntoa osoittanut Veeran Poika. Mukaan vielä suoraan tauolta voittokantaan palannnut Karlo, joka tosin kärsii voltin 5-radasta.

Kolmas kohde on erittäin vaikea veikata. 16 Valjakon 2600m pelataan leveästi. Perusmerkkejä ovat Wild Action, Be The One sekä Alladin Bro. Paalulta todennäköisin menestyjä on The Revenant. Pelataan kaikkiaan kahdeksalla merkillä.

Neljäs kohde on lämminveristen tulinen maili. Com Milton ja Juiceman yrittävät torjua kiihdytyksessä myrkynnopean Lightningsky:n. Maili painellaan todennäköisesti alusta luppuun kaasu pohjassa. Mukaan yllättäjinä, kunnossa olevat Jolly Roy 6% ja Sahara Sandstorm1,5%.

Viides kohde pelataan tylsästi kolmella suosikilla. Effronte Photo, Quick Vald ja Joseph Boko erottuvat melko selvästi muista.

Päätöskohteessa nähdään avoimenluokan hallitsijoiden, Thai Profitin ja Don Williamsin taistelu. Thai Profit painuu keulaan, eikä aikaakaan kun väkivahva Don Williams ilmestyy kuolemanpaikalle vaatimaan vauhtia. Maalisuoralla nähdään kunnon kaksintaistelu. Mikäli varmistuksia haluaa, kannattaa Grainfield Aiden ottaa ajoissa lapulle.

Lähtö1:4

Lähtö2: 2,5,9,13

Lähtö3: 2,7,9,11,12,14,15,16

Lähtö4: 1,3,4,6,7

Lähtö5: 1,8,12

Lähtö6: Kartier

Lähtö7: 1,2. Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *