WBA-Brighton U2.5

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lauantaina neljä ottelua. Me löysimme tällä kertaa valuet totals-betsien puolelta!

Man City-West Ham (klo 14:30)

Kotijoukkue Manchester Citylle ei löydy pysäyttäjää. Pep Guardiolan miehistö jatkoi uskomatonta voittoputkeaan alkuviikon UCL-matsissa. City hoiteli varsin odotetusti Gladbachin ja nappasi 1. osasta hyvät asetelmat jatkoon 0-2-voitolla.

Ottelu oli, uskomatonta kyllä, jo 19. peräkkäinen täysi pistepotti kaikki kilpailut mukaan luettuna! City on pelannut jo 26 matsia ilman tappioita, joista se on voittanut peräti 23. Peräti 11/15 edellisessä ottelussa joukkue on pitänyt myös nolla omassa päässä. Uskomatonta touhua.

Vierailija West Hamin tilanne ei ole myöskään hullumpi. Hammers kohtasi viikko sitten Tottenhamin Lontoon kuumassa paikallispelissä. Saldoksi tuli tärkeät kolme pistettä maalein 2-1. Samalla West Ham vankisti asemaansa yhtenä sarjan UCL-kandidaateista.

Ennen Spurs-voittoa West Ham murskasi myös Sheffield Unitedin maalein 3-0. Joukkue on hävinnyt vain yhden edellisestä 14 ottelusta varsinaisella peliajalla saldolla 9-4-1. Kyseessä oli tappio Liverpoolia vastaan. West Ham pelaakin parasta kauttaan pitkään aikaan.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Manchester Citylle ei löydy pysäyttäjää ainakaan Valioliigasta. Koko Euroopassa on tuskin montaa joukkuetta, joilla on todellisia mahdollisuuksia Cityn kaatamiseen. Myös West Hamin saumat ovat ohuet, mutta peli pysynee varsin tiukkana.

City on pelannut kotikentällä jo 6 ottelua putkeen päästämättä maaliakaan. Kymmenestä edellisestä kotimatsista vain kaksi on mennyt yli kolmen maalin tuloksiin. Betsataan aasialainen alle 3,0 maalia n 1,91 kertoimella. Todennäköisyysarviomme on tapahtumalle peräti 61 %.

 

WBA-Brighton (klo 17:00)

Kotijoukkue WBA nauttii tällä hetkellä harvinaisesta pisteputkesta, eli takana on kaksi peräkkäistä tasapeliä. Viikko sitten Albion pelasi hyvän matsin Burnleyn vieraana (0-0 FT), vaikka joukkue sai punaisen kortin jo aikaisessa vaiheessa. Tätä ennen WBA pysäytti Man Unitedin (1-1 FT).

Allardycen joukkojen tilanne on silti todella vaikea. Saldona on cupit mukaan luettuna vain yksi voitto 16 edellisestä ottelusta. Jos WBA pistää bussin parkkiin, se saa pidettyä matsit tiukkoina, mutta oma hyökkäyspeli tuhoutuu lähes täysin.

Brighton oli puolestaan äärettömän epäonninen maanantai-iltana. Seagulls myllytti alusta loppuun Crystal Palacea vastaan, mutta onnistui jotenkin häviämään ottelun 1-2. Vastaavia kotipelejä on nähty jo puoli tusinaa Brightonilta tällä kaudella.

Palace-tappio oli ensimmäinen Valioliigassa seitsemään otteluun. Brighton pelasi saldon 3-3-0 tätä edeltävissä matseissa ja kaatoi mm. Liverpoolin vieraissa. Voidaan hyvällä syyllä todeta joukkueen olevan paremmassa iskussa kuin kertaakaan tällä kaudella.

Brighton on maalimääriltään erittäin vähämaalinen nippu, ja 7/8 edellisestä liigapelistä on U2,5 maalin tuloksia. Peräti 6/8 otteluista on myös U1,5 maalia. Vaikka Brighton haluaisi tehdä maaleja, joukkueelta ei vain löydy tehoja. Yhtä vähän niitä on myös WBA:n riveissä.

Asetelma suorastaan huutaa 0-0/0-1 FT -lopputulosta. Alle 2,5 maalin vedolle on tarjolla oikein mukavia kertoimia. Betsataan ille U2,5 kertoimella 1,70. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 65 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *