Växjö +2,5

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Superliiga tarjoilee keskiviikkoiltaan neljä ottelua, joista ensimmäisenä tapetille nostetaan kuuma smålands-derby Växjön saapuessa Kifab Areenalle Kalmarsundin vieraaksi.

Kalmarsund-Växjö (klo 19.30)

Kalmarsund on aloittanut kautensa varsin mallikkaasti puhtaalla pelillä joskin Mullsjö pisteen taivaansinisiltä nipistikin. Viimeksi Dalen jäi jalkoihin todella tylyin 5-11 loppulukemin. Kim Nilsson (9+4) on tuttuun tapaan ollut heti hirmuvireessä eikä tutkapari Markus Johanssonkaan (4+3) heikosti oli kautta pisteiden valossa startannut. Kalmarsundin kysmysmerkit aina nostettu esiin ”secondary scoringin” kohdalla ja samat uhkakuvat ovat nousemassa jälleen esiin. Nilsson-Johansson kaksikko on iskenyt yli puolet joukkueen osumista mutta näiden takana tuotanto sakkaa pahasti. Paljon tilannetta kuvaa se, että ykköspuolustaja Kevin Björkström on edelleen kiikaritehoilla liikenteessä. Materiaali on muuten todella tasainen ja maalilla Carl Bending-Sörling lukeutuu ehdottomasti sarjan laatu kassareihin.

Olimme jo kausiennakossamme hieman Växjö-vastaisia mutta nyt kelkkaa on aika alkaa kääntää. Joukkue menetti tukun viime kauden avainpelaajiaan mutta uudet kasvot Tommy Bolinin johdolla ovat osoittautuneet hyviksi hankinnoiksi. Växjön kannalta oli tärkeää että kausi lähti hyvin liikkeelle ja avausottelun jatkoaikatappio antoi jo suuntaa Vipersin tasosta. Dalenia vastaan joukkue pelasi hyvin vaikka hävisikin melko selvin (4-9) lukemin. Sunnuntaina Växjö nappasi todella ison voiton sarjan suosikkeihin lukeutuvasta Mullsjösta. Viime kauden huilannut Ludvig Persson (2+3) sekä Tommy Bolin (3+1) muodostavat selkeän syömähampaan ykkösketjussa ja puolustuksessaa Markus Jonsson on jälleen ottanut isoja steppejä eteenpäin. Niklas Ramirezin paluu lähestyy kokoajan mutta arviot on tehty siltä pohjalta, että mies edelleen uupuu kokoonpanosta. Viktor Kastengren alkaa tolppien välissä lunastaa todella kovia odotuksiaan ja on selkeä valinta maalinsuulle myös tänään.

Kalmarsund on otteluun ansaittu suosikki mutta aivan kertoimien mukainen tasoero ei kuitenkaan ole. Vipers osaa olla todella ilkeä vastus ja mikäli Nilsson-Johansson pari saadaan pidettyä edes jotenkin maltillisissa pisteissä voi ottelusta tulla yllättävänkin tiukka. Parhaat pelit löytyvät vieraiden puolelta ja vihjeeksi nostetaan noin 62% arviolla Växjö +2,5 maalia, jolle kärkikertoimen tarjoaa .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *