KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championship on edennyt jo kauden 10. kierrokselle. Viikonlopun ottelut käynnistyvät perjantai-iltana Bristol Cityn ja Aston Villan välisellä kamppailulla.

Bristol City oli vuosi sitten Championshipin ehdoton komeetta. Robins pelasi todella maalirikasta jalkapalloa ja pyöri pitkän aikaa jopa nousukahinoissa. Keväällä joukkue palasi tasolleen, ja kesällä City joutui luopumaan hienon kauden pelanneesta Bobby Reidistä.

Vaikka ykköstykki Reid vaihtoikin maisemaa, Bristolin otteluissa nähdään yhä varsin mukavasti maaleja. Viime lauantain vierasmatsi Wigania vastaan oli kyllä pahemman luokan nysväys, mutta kahdeksannella kierroksella WBA-City -matsi päättyi lukemiin 4-2.

Vierasjoukkue Aston Villa hävisi viime kauden nousufinaalin Fulhamille. Villa on ollut jo usean vuoden ajan yksi sarjan top 5 -joukkueita, ja tavoitteena on jälleen nousu Valioliigaan. Kausi on lähtenyt käyntiin hieman nihkeästi, eikä saldo 3-4-2 tyydytä sen enempää seurajohtoa kuin fanejakaan.

Yksi syy Villan heikkoon menestykseen on joukkueen epätasapainossa oleva puolustuspää. Vain neljä joukkuetta on päästänyt sarjassa enemmän maaleja, ja Villa hävisi myös viime lauantaina kotipelin Sheffield Wedsiä vastaan maalein 1-2.

Aston Villa on tällä hetkellä WBA:n jälkeen sarjan runsasmaalisin joukkue. Villan peleissä on nähty peräti 3,22 maalia per ottelu. Tämä on kombinaatio todella vahvasta hyökkäyksestä sekä epävarmasta puolustuksesta. Asetelma on siis erinomainen perjantai-illan otteluun, kun Bristol City ei ole myöskään erityisen vähämaalinen joukkue.

Kupongille kelpaa erinomaisesti yli 2,5 maalia in 1,95 kertoimella (todennäköisyysarvio 58%).

Kuva: Ian Wilson from London, England (Villa Park) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!