KalPa-Lukko U5.5

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kuopiossa kohtaavat kovasti kympin sakkiin hamuava KalPa sekä kuuden sakkiin ja suoraa pudotuspelipaikkaa tavoitteleva Rauman Lukko.

KalPan peliesitykset ovat olleet pääsääntöisesti hyviä. Joukkue otti Jukureita vastaan pelatuista tuplapeleistä elintärkeät 5 pistettä. KalPa ei ole häikäissyt pelillisesti, mutta on kuitenkin suoritustasoltaan suhteellisen tasainen. Kaudella pahasti loukkaantumisista kärsineen joukkueen ainoa merkittävä poissaolo on hyökkääjä Kantola.

Maalivahtikaksikko voi lopulta olla suurin este nousulle kympin sakkiin, sillä Godlalle menee yksinkertaisesti aivan liikaa helppoja maaleja.

Lukon tammikuu on ollut heikko. Vahvassa vireessä joulukuussa olleet raumalaiset ovat vajonneet totutumpaan tahtiin tammikuussa. Joukkueen maalinteko-osasto on vaeltanut erityisen syvällä koko tammikuun. Lukon peliesityksessä ei sinänsä ole moitittavaa; joukkue kyllä luo paikkoja, mutta viimeistely on vain käsittämättömän vaikeaa tällä hetkellä.

Lukosta on nostettava esiin vakuuttavan paluun loukkaantumisen jälkeen tehnyt vasta 17- vuotias lupaus Saarela. Nuori mies on saanut hyvin vastuuta ja pelaa isossa roolissa ykkösen laidassa sekä myös ylivoimassa. Hänellä on erinomainen mahdollisuus läpimurtoon.

Ottelussa ei panosta tule puuttumaan, kun molemmat joukkueet taistelevat kynsin hampain tärkeistä pisteistä. Mikäli Godlalle tarttuu edes kohtuullisesti, ottelussa tullaan jäämään pieniin maalilukemiin. in alle 5,5 maalia @ 1,70 on mainio betsi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!