Alle 234.5 pistettä

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Houston Rockets-New Orleans Pelicans (klo 03:00)

New Orleansin Anthony Davis, joka on tällä kaudella kannatellut joukkuetta yksin, on siirtohuhujen keskiössä ja on viimeksi pelannut 19.1 Portlandia vastaan (sormivamma). Davis on sivussa tästäkin ottelusta ja hänen lisäkseen sivussa on myös tärkeät Nicola Mirotic, E’Twaun Moore ja mahdollisesti myös Julius Randle. Davis, Mirotic ja Randle ovat kaikki isoja laitahyökkääjiä/senttereitä.

Houstonissa kaikki huomio on James Hardenin ympärillä, vaikka Chris Paul on joukkueelle lähestulkoon yhtä tärkeä pelaaja. Paul oli reilun kuukauden poissa pelikentiltä, mutta palasi kokoonpanoon toissayönä pelaten 25 minuuttia Orlandoa vastaan. Paul onkin keskeinen pelaaja totals vihjeen kannalta, koska kun hän on kentällä, hyökkää Houston hitaammalla tempolla. Houstonin tämän kauden otteluissa jossa Harden on pelannut ja Paul on ollut sivussa (22 ottelua, tempo 98.1) on Houston hyökännyt selkeästi nopeammalla tempolla kuin silloin kun molemmat ovat pelanneet (24 ottelua, tempo 95.6). Ero on huomattava ja ottelun totals-linja (234.5 pistettä) on mielestämme selkeästi yläkanttiin asetettu.

Houstonin terveystilanne on hyvä, ainoastaan ykkössentteri Clint Capela on sivussa. Hänen poissaolonsa ei ole tässä kohteessa niin kriittinen, koska New Orleansilta puuttuu vahvimmat levypallomiehet.

Pelataan Houston Rockets -10 ilta kertoimella 1,91 (panossuositus 4/5) ja Alle 234.5 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 5/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!