ManUtd-Burnley O3.0

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan poikkeuksellisesti tiistaina ja keskiviikkona viikonlopun FA Cupista johtuen. Löysimme tiistain otteluista pari hyvää pelivalintaa.

Manchester United-Burnley

Manchester United on tällä hetkellä Englannin kuumin joukkue. Tämän sai todistaa viime perjantaina myös Arsenal, joka taipui kotona FA Cupissa maalein 1-3. Kyseessä oli Unitedin kahdeksas voitto putkeen kaikki kilpailut mukaan luettuna.

Valioliigassa voittoja on kertynyt jo kuusi peräkkäin. Edellisellä kierroksella kaatui Brighton rutiiniesityksellä 2-1. Unitedin hurja vire sai alkunsa Jose Mourinhon potkuista joulukuussa. Väliaikaismanageriksi saapunut Ole Gunnar Solskjaer on taikonut koko joukkueen aivan uskomattomaan iskuun.

Manchester Unitedin peliesitykset ovat juuri nyt parempia kuin pitkään aikaan. Nyt myös Alexis Sanchez on palannut kehiin, ja chileläinen tarjoaa Solskjaerille entistä enemmän vaihtoehtoja hyökkäyspäähän.

Burnleyn kärsi viikonloppuna 5-0 -tappion Manchester Cityn vieraana FA Cupissa. Kyseessä oli ensimmäinen ruma tappio pitkään aikaan, sillä Clarets on ryhdistäytynyt todella hyvin joulu- ja tammikuussa.

Burnley taisteli edellisessä liigapelissä 0-0 -tasapelin Watfordin vieraana, mikä oli jo neljäs tappioton Valioliigaottelu peräkkäin.

Ottelusta löytyy todella herkullinen value: aasialainen yli 3,0 maalia in 1,85 kertoimella. Burnley on hävinnyt suurseuroille rumasti pitkin kautta, ja Unitedin hyökkäyspää on juuri nyt hirmuvireessä. Peräti 9/11 kauden kotiotteluista ja 18/23 kaikista otteluista on päättynyt vähintään kolmeen maaliin.

Newcastle-Manchester City

Rafa Benitezin manageroima Newcastle otti edellisellä kierroksella todella tärkeän kotivoiton Cardiffista maalein 3-0. Pistepotti nosti Harakat putoamisviivan ja vastustaja Cardiffin yläpuolelle.

Kausi on ollu kokonaisuutena haastava, kuten odottaa sopi. Vain Huddersfield oli tehnyt sarjassa vähemmän maaleja ennen viime kierroksen kolmea osumaa. Newcastlen ainoa taktiikka on altavastaajana viiden miehen puolustuslinja ja tiivis sumppu omalla alueella.

Manchester City on päässyt selvästi yli joulukuun kompuroinnistaan, jolloin Guardiolan miehistö hävisi sekä Leicesterille että Crystal Palacelle ja putosi kakkospaikalle. Takana on nyt kahdeksan voittoa putkeen cupit mukaan luettuna, eikä City ole päästänyt maalin maalia kuuteen otteluun.

Vierasjoukkueen kokoonpanotilanne on myös hyvä, eikä mikään viittaa tässä ottelussa Cityn kompurointiin.

Pelipäätökseen vaikuttavat kaksi merkittävää asiaa. Ensinnäkin, vain 2/23 Newcastlen kauden otteluista on päättynyt yli kolmeen maaliin. Toiseksi, Cityn puolustus toimii tällä hetkellä jäätävällä varmuudella heikkoja vastustajia vastaan.

Nämä faktat tarkoittavat sitä, että luvassa on suurella todennäköisyydellä hallittu 0-1/0-2 voitto eikä maalintekopaikkoja Newcastlelle. City kohtaa sunnuntaina Chelsean, joten viikkopelissä ei ole tarvis suuremmin revitellä tai tuhlata energiaa.

Pinnaclen aasialainen alle 3,0 maalia kertoimella 2,15 tarjoaa erinomaisen valuen. Saat panoksesi takaisin, jos ottelu päättyy tasan kolmeen maaliin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!