Yli 4,5 maalia

KERROIN

1.71
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, jossa HIFK saa vieraita Hämeenlinnasta. Matsista löytyy pelattavaa liian matalien totals-linjojen vuoksi.

Kotijoukkue IFK nappasi perjantaina komean kotivoiton, mutta lauantaina tuli turpiin Turussa maalein 5-2. HIFK voitti Kimmo Kuhdan juhlaottelussa Tapparan vahvan maalivahtipelinsä ansiosta 4-0. Engren esitti ottelussa ison joukon todella jäätäviä torjuntoja.

HPK-ottelussa joukkue on haastavassa tilanteessa, sillä ykkösveskari Engren ja tärkeä puolustaja Quincey ovat sivussa. Hyökkäyssuuntaan puuttuu myös tehoja etunenässä Thorellin ja Kangasniemen muodossa. HIFK hävisi Turussa 5-2, mutta tappiota selkeästi pahempi asia on, että jälleen tärkeitä pelaajia jäi sivuun.

HPK:lla on hieman yllättäen alla kaksi tappiota. KooKoo kävi korjaamassa täydet pisteet Hämeenlinnasta 2-3, kun Haataja iski voittomaalin ottelun lopussa. Tämä ottelu oli ennakoitua overimpi, ja vieraat saivat luotua selkeästi odotettua enemmän maalipaikkoja.

Lauantaina Kisapuistoon luisteli erittäin ärsytetty ja nälkäinen HPK. Avauserää näytöstyyliin hallinneet Hämeenlinnalaiset eivät kuitenkaan onnistuneet iskemään kuin yhden kaapin, ja näin SaiPa sinnitteli ottelussa mukana. Toisessa erässä isännät paransivat paljon ja rankaisivat armotta HPK virheistä. Lopulta Kerhon jäähyily kostautui, ja SaiPa iski jatkoajalla kahden miehen ylivoimalla 3-2 voiton.

Odotettavissa on jälleen nälkäinen kerho, repaleinen HIFK on taatusti ongelmissa kotonaankin liukkaasti liikkuvan kerhon kanssa. HIFK on perinteisesti aktiivinen ja pelaa kotonaan suoraviivaista kiekkoa. Odotettavissa on tilanteita molempiin päihin, ja in yli 4,5 maalia kertoimella 1,71 kelpaa hyvin kupongille (panossuositus 7/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!