Espanyol +0.5

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sundsvall-Falkenberg O2.5

Maanantain tarjonnasta on löytynyt kolme kelpo ideaa. Italian ja Espajan lisäksi betsataan myös Ruotsin futista.

Allsvenskan: GIF Sundsvall-Falkenberg (klo 20:00)

Ruotsin pääsarjassa pelataan tuttuun tapaan maanantaisin. Tarjolla on neljä ottelua, joista paras value löytyy pohjoisen kohtaamisesta.

Kotijoukkue GIF Sundsvall oli viime kauden komeetta Allsvenskanissa. Pohjois-Ruotsin ryhmää pidettiin ennakkoon putoajakandidaattina, mutta Sundsvall yllätti kaikki rohkealla pelityylillään. Joukkueen maaleja ihasteltiin monta kertaa myös Youtuben kautta.

Giffarna sai pidettyä talven aikana tärkeimmät pelaajansa. Ykköstykki Linus Hallenius on myös mukana, ja mies on jatkanut tuttua virettään: saldona on neljä maalia viidestä ottelusta.

Alkukausi on ollut Sundsvallin osalta vaikea. Malmö kaatui toisella kierroksella, mutta kyseessä on ainoa voitto. Ongelmana on ollut puolustus, sillä Giffarnaa vastaan luodaan jatkuvasti aivan liikaa maaliodotusta.

Vierailija Falkenberg on yksi kauden nousijoista. FFF aloitti sesongin hyvin kaatamalla umpisurkean Örebron avauspelissä 1-0. Tämän jälkeen realismi on iskenyt vastaan, ja joukkueen verkkoa on venytelty urakalla kärkijoukkueiden toimesta.

Falkenberg on pelannut hyvin aiemmissa vierasotteluissa, vaikka turpiin onkin tullut maalein 4-3 Norrköpingiltä ja 3-2 Östersundilta. Joukkueen esitys on ollut todella rohkea.

Ottelun asetelma haiskahtaa todella rankasti maaleilta. Falkenbergin pitäisi olla sopiva vastus GIF Sundsvallin hyökkäyspäälle. Toisaalta Giffarnan epävarma puolustus tarjoaa taatusti tilanteita myös FFF:n suuntaan, joka on näyttänyt vaarallisuutensa aiemmissa reissupeleissä.

Maaliodotus on mielestämme poikkeuksellisen korkea, ja siihen nähden in yli 2,5 linjalle tarjoama 1,81 kerroin tuntuu helmeltä. Voit myös hakea korkeampia totals-linjoja!

Serie A: Fiorentina-Sassuolo (klo 22:00)

Italian pääsarjan kausi alkaa olla lopuillaan muiden talvisarjojen tavoin. Kierros 34 saadaan päätökseen maanantaina, jonka jälkeen luvassa on enää neljä ottelua.

Kotijoukkue Fiorentina oli myös pelivihjeessämme viikko sitten. Tipsasimme silloin Juventusta ottamaan kotivoiton ja varmistamaan mestaruuden. Näin myös kävi, ja Violan voitoton saldo kasvoi taas yhdellä ottelulla.

Vincenzo Montellan joukot ovat hyytyneet lupaavan alkukauden jälkeen pahasti. Juventus-tappion myötä joukkueen voitoton putki kasvoi jo 11 otteluun. Hyvä alkukausi takaa tosin sen, että uhkaa putoamiselle ei ole. Fiorentinalla ei siis ole mitään pelattavaa kauden päätöskierroksilla.

Vierasjoukkue Sassuolo pelaa kuudetta kauttaan pääsarjatasolla. Viiden edellisen kauden aikana Sassuolo ei ole sijoittunut kertaakaan sijan 12 heikommalle puolelle. Joukkue on siis sementoinut statuksensa keskikastin vakaana suorittajana.

Tällä hetkellä Sassuolo on kaksi pistettä Fiorentinan perässä. Joukkue on käytännössä varmistanut jo sarjapaikkansa viime viikkojen pistesaldolla. Takana on kolme tasapeliä Udinesea, Parmaa sekä Laziota vastaan ja 4-0 kotivoitto Chievosta.

Maanantai-illan ottelussa kohtaavat kaksi suht tasavahvaa joukkuetta. On todennäköistä, että Fiorentina pitkä voitoton putki ei katkea vielä tässäkään ottelussa. Sassuolo on hieman paremmassa vireessä, eikä häviä pelivoimailtaan juurikaan kotijoukkueelle.

Fiorentinan Stadio Artemio Franchi ei ole myöskään ollut mikään linnoitus tällä kaudella: joukkue on voittanut vain 5/16 kotiottelustaan saldolla 5-8-3. Vähämaalinen tasapeli ei yllättäisi, joten lapulle poimitaan Sassuolo +0,5 tasoituksella Betserin mukavalla 2,20 kertoimella.

La Liga: Real Betis-Espanyol (klo 22:00)

La Ligan 35. ottelukierros saadaan päätökseen maanantai-iltana. FC Barcelona varmisti eilen mestaruuden, mutta muilla sijoilla on vielä paljon pelattavaa.

Kotijoukkue Real Betisin kausi päättyy ehdottomasti pettymykseen. Markkina-arvoltaan sarjan 6. suurin joukkue on ulkona Eurocup-sijoilta, eikä viime aikojen tuloskunto vakuuta lainkaan.

Betis kärsi viikko sitten ruman 4-0 vierastappion Levanten kotiluolassa, ja tätä edelsi myös tappiot Valencialle 1-2 sekä Sevillalle 3-2. Betis on voittanut vain yhden seitsemästä viime ottelustaan. Joukkue on kyllä turvassa putoamiselta, mutta mitään pelattavaa ei sarjassa enää ole.

Vierasjoukkue Espanyolin kausi on ollut kummallista vuoristorataa. Alkusyksy sujui loistavasti, minkä jälkeen joukkue romahti järkyttävään tappioputkeen. ”Barcelonan pikkuveli” nousi kuitenkin jaloilleen vuoden vaihteen jälkeen.

Espanyol on pelannut helmikuun alusta lähtien 13 liigaottelua saldolla 4-7-2. Ainoat tappiot joukkue on kärsinyt FC Barcelonaa (2-0) ja Sevillaa vastaan (0-1). Espanyol on siis selvittänyt kaikki top 4 -joukkueiden ulkopuoliset vastustajat todella hyvällä prosentilla.

Takana on nyt viisi tappiotonta matsia. Espanyol ei ole ollut xG:n valossa parhaimmillaan, mutta joukkue on grindannut pisteitä hyvää tahtia. Tällä hetkellä Espanyol voi pelata vapautuneesti, sillä mitään uhkaa putoamisesta ei ole.

Kyseessä on kahden suht tasavahvan joukkueen vääntö. Real Betisin kuntokäyrä näyttää varsin heikolta, joten Espanyolilla on hyvä sauma jatkaa tappiotonta putkeaan. Betsimarkkina on tehnyt kotijoukkueesta aivan liian suuren suosikin. Napataan kupongille n Espanyol +0,5 kertoimella 1,72.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!