KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan pääsarjassa käynnistyy kauden 6. sarjakierros. Bundesliigassa pelattiin myös viikolla, joten kaikilla joukkueilla on ylimääräistä rasitusta. Sarjan kriisijoukkue Schalke yrittää kääntää lauantaina kurssiaan Mainzia vastaan.

Kotijoukkue Schalken sarjasijoitus on ehdottomasti Bundesliigan suurin shokki. Kyseessä on yksi sarjan tunnetuista laatujoukkueista, joka nousi viime kauden päätteeksi jopa Mestarien liigaan. S04 on edelliskauden hopeamitalisti, ja joukkue jätti ansaitusti kilpakumppaninsa kauas taakseen.

Schalkea luotsaa vain 33-vuotias Domenico Tedesco, jolla on siis takanaan huikea onnistuminen. Nyt kokematon päävalmentaja on kovassa paikassa, sillä Schalke on hävinnyt kaikki kauden viisi liigapeliään. Tämän lisäksi S04 nähdään myös Mestarien liigassa, mikä tuo ylimääräisiä menestyspaineita sekä rasitusta.

Viikolla Schalken alavire jatkui, kun joukkue hävisi Freiburgin vieraana 1-0. S04 loi vaarallisen vähän maalipaikkoja, vaikka vastassa oli yksi liigan heikoimmista joukkueista.

Vierailija Mainzin syksy on edennyt täysin päin vastaisella tavalla. Joukkue on taistellut kaksi edellistä kautta putoamisviivan tuntumassa, ja odotukset olivat myös tälle kaudelle saman suuntaiset. Mainz on hävinnyt tähän asti vain yhden ottelun ja päästänyt sarjassa vähiten (3) maaleja yhdessä Bayern Munchenin sekä Dortmundin kanssa.

Mainzin ottelut ovat olleet erittäin vähämaalisia, ja viikolla nähtiin 0-0 tasapeli Wolfsburgia vastaan. Joukkue ei luo paljon maalipaikkoja, mutta toisaalta se pitää myös oman päänsä tiiviinä.

Schalken tilanne on tällä hetkellä vaikea. Peli ei kulje, mutta avausvoitto (tai edes avauspiste) oli saatava pian talteen, ettei kriisi syvene entisestään. Nuoren päävalmentajan tilanne alkaa olla tukala, jos Schalke lähtee seuraavalle maaottelutauolle ilman voittoa.

Avauspisteiden ottaminen ei ole helppoa tiivistä Mainzia vastaan, jonka itseluottamus on kohdallaan. Ottelusta voidaan odottaa tiukkaa ja vähämaalista kamppailua, joka voi hyvinkin ratketa yhteen maaliin.

Vetokupongille kelpaa erinomaisesti Mainz +1 aasialainen tasoitusveto n 1,73 kertoimella (todennäköisyysarvio 65%). Saat tässä pelimuodossa panoksesi takaisin vielä maalin tappiolla. Myös Mainz +0.5 eli Double Chance (X2) kelpaa vaihtoehtoiseksi peliksi. Tämän lisäksi alle 2,5 maalia ilta kertoimella 1,84 on hyvä haku. Molemmat joukkueet puolustavat todennäköisesti johtoasemaansa tiukasti, joten riski ottelun repeämiselle on varsin pieni.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!