Leicester

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan viikonloppuna kauden 11. kierros. Edellinen otteluviikko alleviivasi sarjan kolmen huippujoukkueen tasoa muuhun porukkaan nähden. Manchester City kävi nollaamassa Lontoossa Tottenhamin, joka hävisi aiemmin tällä kaudella myös Liverpoolin isäntänä.

Chelsea ja Liverpool jatkoivat vahvaa syksyään murskavoitoilla. Tämän kauden mestaruus ratkaistaan ko. kolmikon kesken, joiden keskinäiset ottelut ovat päättyneet toistaiseksi tasan.

Häntäpäässä jatkavat edelleen nousijat Cardiff & Fulham sekä hyökkäyspelinsä kanssa tuskailevat Newcastle & Huddersfield. Tämän nelikon tulevaisuus ei näytä ruusuiselta.

Bournemouth pistää Unitedin tiukoille

Viikonlopun kierros 11 käynnistyy klo 14:30 ottelulla, jossa kohtaavat Bournemouth ja Manchester United. Kotijoukkueelle on tarjolla +0,5 tasoitus 1,87 kertoimella ilta, joka kelpaa hyvin peleihin. Manchester United on väläytellyt viime aikoina hieman parempaa, mutta joukkueen ranking on ollut jo pitkään lähempänä sijojen 6-8 joukkueita kuin top 3 -seuroja.

United on pitänyt nollat vain yhden kerran koko kaudella, ja 80% otteluista on päättynyt vähintään kolmen maalin tulokseen. Bournemouth on ollut myös erittäin runsasmaalinen jo usean kauden ajan. Matsissa nähdään todennäköisesti osumia molempiin päihin, ja yli 2,5 maalia kelpaa ilta hyvin Bournemouth-tasoitusvedon jatkoksi.

Lauantain huippumatsi: Arsenal-Liverpool

Kierroksen huippuottelu on Arsenalin ja Liverpoolin kohtaaminen. Value löytyy tässä matsissa aasialaisesta alle 3,0 maalin vedosta, jolle esim. tarjoaa hurjaa 2,08 kerrointa. Saat siis panoksesi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella.

Vihjasimme U3,0 betsiä myös maanantain Tottenham-Man City -otteluun. Näissä huippukamppailuissa totals-linjan määrittävät Manchester Cityn ja Liverpoolin äärettömän hyvä puolustus. Arsenalin tehdyt maalit Fulhamia tai muita rupujoukkueita vastaan eivät siinä paljon paina.

Gunners on ollut viime kuukaudet kovassa vireessä, mutta Liverpoolin eroaa sen aiemmista vastustajista kuin yö ja päivä. Kaikki kauden huippumatsit ovat olleet toistaiseksi hyvin vähämaalisia: ARS-MCI 0-2, LIV-MCI 0-0, TOT-MCI 0-1, CHE-LIV 1-1, TOT-LIV 1-2. Myös Tottenham-Liverpool oli tilanteessa 0-2 ennen yliajalla tullutta kavennusmaalia.

Ottelu etenee todennäköisesti Liverpoolin kontrollissa, ja maalijuhlat olisivat iso yllätys.

Leicester ja Fulham vierasvoittoihin

Edellä mainittujen kohteiden lisäksi vetoihin kelpaavat pienemmällä Leicester (2,25 @ ) ja Fulham (3,35 ).

Leicester saa kolme runkopelaajaa takaisin avaukseen, jotka puuttuivat viime lauantaina: toppari Wes Morgan, laituri Ricardo Pereira sekä ykköskärki Jamie Vardy. Joukkue on monta pykälää heikkoa Cardiffia edellä, joka ei pärjää edes kotikentällään.

Kettunjen viikkoa varjostaa tragedia, jossa seuran omistaja Vichai Srivaddhanaprabha menehtyi. Kyseessä oli erittäin pidetty mies. Srivaddhanaprabhan helikopteri joutui onnettomuuteen viime lauantaina Leicesterin kotistadionin ulkopuolella. Tapaturmalla tuskin on heikentäviä vaikutuksia Leicesterin otteisiin. Pelaajat voivat jopa suorittaa normaalia korkeammalla tasolla pelatakseen voiton entiselle omistajalleen.

Fulham kohtaa puolestaan Huddersfieldin maanantai-illan ottelussa. Kyseessä on kuolemanottelu manageri Slavisa Jokanovicille, joka on tehnyt mahtavaa työtä joukkueen peräsimessä pari viime kautta. Fanien ja seurajohdon kärsivällisyydellä on kuitenkin rajansa, ja mitta täyttyy todennäköisesti tappiolla Huddersfieldille.

Tasapeli ei pahemmin Fulhamia lämmitä, ja joukkue pystyy kyllä parhaillaan dominoivaan esitykseen Huddersfieldin tasoista joukkuetta vastaan. Luvassa on turpasauna ja Jokanovicin potkut tai sitten vakuuttava vierasvoitto. Jälkimmäiselle skenaariolle voi tarjota 36-37% todennäköisyyden, joten reippaasti yli kolmen kertoimet ovat riskin arvoisia.

Kuva: Flickr / Paul Hudson

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!