Regensburg vs Paderborn 07

KERROIN

2.10
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksaan on jälleen hyvä kääntää katseitä vähän enemmän sillä nyt 2.Bundesliiga on talvitauon jälkeen startannut. Tälle iltaa poimitaan varsin offensiivisesti toimivat joukkueet.

Jahn Regensburg vs Paderborn 07 tarjoilee tänään viihdettä kokorahan edestä.

Regensburg pelasi tiettävästi ainakin yhden harjoitusottelun FC Lieferingiä vastaan. Ottelun lopputulos nyt ei sinänsä kerro juuri yhtään mitään sillä Liefering, RB Salzburgin farmijoukkue joka koostuu lähinnä junioripelaajista keski-iän ollessa alle 20v. No sanotaan kuitenkin että 10-1 oli ottelun lopputulos jossa pääsi muutkin kuin ykkösnyrkit heiluttelemään verkkoja.

Paderborn otti lämpöä kevät kautta varten pelaamalla 4 ottelun verran joista valmentaja Steffen Baumgartille jäi positiivinen kuva jatkoa ajatellen. 2 voittoa, 1 tasapeli sekä 1 tappio piti Baumgartin tyytyväisenä sillä hänen sanojensa mukaan joukkue on tulevaa varten hyvässä kunnossa eikä suurempia loukkaantumisiakaan ole tullut. Yhden uuden hankinnan debyyttikin saatetaan jo tänään nähdä. RW Essenistä tullut Pröger on totuttu näkemään laitalinkkinä mutta pystynee myös puhtaan kärkenäkin pelaaman.

Vaikka joukkueiden historia on ollut suhteellisen vähämaalinen, uskon että tänään saatetaan nähdä jotain ihan muuta. Kaksi äärimmäisen offensiivista joukkuetta vailla kunnon puolustusta. Mikäli Regensburg halunnee jotain tänään saavuttaa täytynee tuleen vastata tulella jolloin lähtökohtaisesti Over henkiset linjat on pelattavia.

Jahn Regensburg vs Paderborn 07
Over 3,5 maalia @ 2,10
(panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!