Indians -1,5

KERROIN

2.03
0
pv
0
t
0
min
0
s

Indians-EräViikingit (klo 18.30)

Ervin alkukausi on ollut todella vaisu ja seitsemässä pelaamassaan ottelussa se on kaatanut ainoastaan häntäppähän rankatut Steelersin ja Tiikerit, joista etenkin Steelers-ottelusta ei pelitapahtumien valossa olisi pitänyt matkata Vantaalle pistettäkään. Suurimmat ongelmat ovat löytyneet hyökkäyspäästä sillä fuusioseura on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja ainoastaan neljän maalin ottelu keskiarvolla. Maajoukketähti Lauri Kapasen poissaolo on heijastunut rajusti viime kaudella kovaa jälkeä tehneeseen ykkösvitjaan, jossa kapteeni Jani Kukkola vaeltaa tällä hetkellä aivan varjojen rajamailla. Ykköskentän takana nuoret Markus Salmi sekä Oliver Sillanpää omaavat todella kovan potentiaalin, mutta tällä kaudella kaksikolta on vielä turha odottaa mitään mahtisuorituksia. Marko Juselius oli kova profiilihankinta alakertaan mutta aivan parhaimpaansa ei Ruotsissa huimasti kehittynyt pelimies ole vielä psytynyt pöytään tuomaan. Santtu Strandberg on tolppien välissä erittäin varma ja Santeri Kainulainen tarpeen vaatiessa erinomainen kakkosvaihtoehto.

Me nostimme Indians kausiennakossamme sijalle neljä mutta alkukausi ei pelillisesti ole ollut aivan toivotunlainen. Kuudesta ottelusta Heimo on napannut kolme voittoa ja ainoat tappiotkin ovat tulleet kivikoville Oilersille sekä mestarisuosikki Classicille. Espoolaisten kone on kuitenkin selkeästi lämpeämässä ja viimeksi OLS jäi jalkoihin lukemin 4-8. Aaro Astala (5+9) on ollut alkukauden herra ja hidalgo ja yhdessä Valtteri Kainulaisen kanssa kaksikko on yksi sarjan vaarallisimpia tutkapareja. Viime kaudella läpimurron liigatasolla tehneeltä Teppo Salolta on lupa odottaa selkeästi parempaa, eikä maajoukkue puolustaja Otto Lehkosuokaan vielä ole parhaita päiviään nähnyt. Indians on kärsinyt jonkun verran loukkaantumisista ja ainakin Santeri Toropainen olisi pelikunntoisena selkeä vahvistus joukkueen takalinjoille.

Viime kaudella molemmat voittivat omat kotiottelunsa ja muutenkin keskinäiset mittälöt ovat olleet hyvin tasaisia. Illan otteluun Indians on kuitenkin selkeähkö suosikki. EräViikingit on kaukana viime kauden tasostaan ja tällä tahdilla fuusioseura on jäämässä myös pudotuspelien ulkopuolelle. Vieraiden hyökkäyspelaaminen on todella tuskaista eikä pallollisesti sarjan kärkeen lukeutuva Indians tänään helppoja paikkoja tule tarjoamaan. Indians omaa todella kovan potentiaalin jopa aivan sarjan kärkeen ja ontuva Eräviikinki ryhmä joutuu suurella todennäköisyydellä tänäänkin sivustakatsojan rooliin. Vihjeeksi nostetaan Indians maltillisella 1,5 maalin takamatkalta, jolle Bethard tarjoaa markkinoiden kärkikertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *