Washinton-St. Louis O9,5

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Washington Nationals-St. Louis Cardinals (02:05)

St. Louis Cardinals on aloittanut kautensa vahvasti ja majaileekin divisioonansa kärjessä. Joukkue on jäänyt alle kolmeen juoksuun vain kahdesti edellisen 20 ottelun aikana, mikä kertoo tasaisesta ja monipuolisesta sisäpelistä. Washingtonin kausi taas on alkanut hieman mollivoittoisesti, saldona 12 voittoa ja 15 tappiota. Toisaalta myös Washingtonin lyönti on kulkenut ja joukkue on jäänyt vain kerran kahteen juoksuun edellisen 20 ottelun aikana.

Molemmat joukkueet aloittavat ottelun kokeneella syöttäjällä. Washingtonin Anibal Sanchezilla on menossa 14 ja St. Louisin Adam Wainwrightilla 15 MLB kausi. Molemmalla syöttäjällä on ollut tehot laskussa viime vuosina. Sanchezin ongelmana on ollut suuri määrä homeruneja ja Wainwrightin tekemistä on taas haitannut heikentynyt syöttökontrolli.

Joukkueet aloittavat todennäköisesti vahvoilla kokoonpanoilla joten todennäköisyys sille, että ottelussa nähdään keskimääräistä enemmän juoksuja, on arviomme mukaan tarpeeksi suuri jotta yli 9,5 juoksua on pelikelpoinen kohde.

Pelataan Washington-St. Louis yli 9,5 juoksua ilta kertoimella 2,10 (panossuositus 3/5).

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!