KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 31.10

KooVee-Welhot

Salibandyliigassa mitellään tänään kolme ottelua ja pelattavaa löytyy Tampereen KooVeen ja Kuopion Welhojen välisestä kohtaamisesta. Ottelu käyntiin AutoCenter Areenalla klo 18.30!

KooVee löytyy sarjataulukosta kolmanneksi viimeisltä paikalta kun yhdeksän ottelua on tuottanut vaivaiset viisi pistettä. Viimeksi nuori tamperelais ryhmä sai shokkihoitoa Lasbilta luvuin 8-2. Vaikka pistepussi ei KooVeella ole paljoa karttunut voi joukkueen esityksiä luvalla sanoen kehua. Aivan pohjalle rankattu joukkue on pelannut todella tasaisia otteluita aina kärkijoukkueidenkin kanssa eikä yli neljän maalin tappioita löydy kuin kaksi kappaletta. Suurimmat puutteet löytyvät hyökkäyspäästä, jossa Samuli Salomaa jää melko yksin ja hyökkäyskalusto on muuten todella rajallinen. Toisaalta omissakaan ei ole soinut kuin 5,6 maalin keskiarvolla josta suuri kunnia kuuluu myös maalivahti Tomi Aaltoselle.

Kuopion Welhot koki totaali tyrmäyksen kun SPV kuritti sitä karuin 19-9 lukemin. Viimeisissä kolmessa ottelussa taikurinuottaan on ladottu palloa yli 10 kaapin keskiarvolla, joten pääpaino lienee tänään tiukasti omassa puolustuspelissä. Hyökkäyspäässä kuopiolaiset ovat myös todella heikkoja ja kun otetaan yhdeksän maalin ilta Speveä vastaan pois, jää ottelukeskiarvoksi vaisu 4 tehtyä per ottelu. Welhot on ollut myös todella kehno avauserissä ja kauden jokaisessa ottelussa vastustaja on iskenyt avausmaalin.

Kahden putoamistaisteluun arvioidun kohtaamisessa on luonnollisesti todella isot pisteet jaossa. Materiaaleiltaan joukkueet ovat hyvin lähellä toisiaan, mutta maalivahtietu sekä pelilliset otteet kääntävät vaakakupin kotijoukkueen puoleen. Paras peli-idea löytyy kuitenkin maalimääristä. KooVee on ollut todella vähämaalinen joukkue eikä tiiviisti ja hieman tylsästi pelaava ryhmä hirveän katsojaystävällistä viihdettä tarjoile. Welhojen puolustuksesta ei ole ollut viime otteluissa tietoakaan, mutta tänään taakka on huomattavsti kevyempi kun tehoton KooVee-hyökkäys ei hirvesästi päälle iske. Linja on matala 10,5 maalia, mutta in kärkikerroin kelpaa tästä huolimatta peleihin mukaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 31.10

KooVee-Welhot

alle 10,5 maalia @1,92 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!