KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigakausi käynnistyi viikko sitten. Toinen kierros alkaa perjantaina Hannoverissa, jonne saapuu vieraaksi kärkipään joukkue Dortmund.

Hannover 96 nousi vuosi sitten takaisin Bundesliigaan pikaisen 2.BL -visiitin jälkeen. Joukkueelle ennakoitiin vaikeuksia, mutta lopputuloksena oli paikka keskikastissa varsin selkeällä marginaalilla putoamisviivalle.

Tämän kauden odotukset ovat jälleen matalalla, sillä Hannover menetti kesällä avainpelaajansa Salif Sanén and Martin Harnikin. Joukkueen vahvin ase löytyy kuitenkin penkin päästä. Päävalmentaja André Breitenreiter on onnistunut taikomaan Hannoverin materiaalista irti maksimaaliset tehot, ja hänen aiemmatkin pestinsä ovat olleet menestystä täynnä.

Vierasjoukkue Dortmund on yksi Bundesliigan kärkijoukkueista. BVB on tosin nykyisin kaukana Bayernin tasosta – kuten kaikki muutkin joukkueet. Viime kaudella se selvisi Mestarien liigaan vain maalieron turvin. Edellinen liigamestaruus on jo seitsemän kauden takaa.

Dortmund-johto palkkasi tänä kesänä päävalmentajaksi sveitsiläisen Daniel Favren, joka on tehnyt hyvää työtä Nizzassa. Siirtomarkkinoilla on onnistuttu ihan hyvin, mutta viime kauden tehomiehet Pierre-Emerick Aubameyang sekä Michy Batshuayi ovat poissa.

Dortmund kaatoi avausottelussaan Leipzigin 4-1, mutta numerot valehtelevat rajusti. Ottelu oli varsin tasainen, mutta pallo pomppi suosiollisesti BVB:lle. Hannover haki arvokkaan tasapelin kovan Werder Bremenin kotiluolasta.

Hannoverille tarjotaan todella maukkaita kertoimia. BVB on toki suosikki, mutta tasoero ei ole kyllä kertoimien mukainen. Poimitaan in aasialainen tasoitusveto +1 kertoimella 1,95 (todennäköisyysarvio 61%). Saat siis panoksesi takaisin, vaikka Dortmund voittaisi maalin erolla.

Ottelun maaliodotus on selkeästi markkinoiden ennakoimaa matalampi, eikä Dortmundin 4-1 voittotuloksen kannata antaa hämätä. Alle 3,0 maalia Pinnaclelta 1,95 kertoimella on myös mainio value ja hyvä vaihtoehto Hannoverin tasoitusvedolle.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!