Pelivihej,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon Seiskaviis-kierroksen huipentaa kuudennen lähdön Suuri Suomalainen Derby, josta voittaja kuittaa huimat 150 000e.

Ensimmäisessä lähdössä Välähdys varmistellaan neljällä merkillä. Laukkaherkkä Välähdys ravatessaan jopa karkaisi muilta, mutta ravin kanssa on ollut koko vuoden suuria ongelmia. Lapulle ainakin nopea avaaja Pyörylän Paroni ja hirmukunnossa kilpaileva Välkyn Tuisku. Vihjeriviin pääsee vielä pikkuyllättäjinä Nopsan Vauhti sekä Camri.

Toiseen lähtöön pelataan varmaksi viimeksi kanuuna esityksen tehnyt Better Boss. Nyt voltin ykköseltä Better Boss päässee keulaan ja vetää siittä pitkään. Jos haluaa varmistella, niin matkalla kuolemanpaikalle ilmestyvä väkivahva Wide Game ajoissa lapulle.

Kolmas lähtö on Derbystä pudonneiden 4-vuotiaiden koitos. Karsintojen aikojen perusteella Flexible Journey voi olla lähellä. Sisäpuolelta Majestic Man avaa kuitenkin kovaa ja kiihdytys voi venyä. Otetaan lapulle neljä sisintä rataa.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on hurjakuntoinen Staro Moschino.Lähtöpaikka on hieman ulkona joten Mailin matkalla varmistukset on tarpeen. Starttiraketti Kalle Kalas on vähän pelattuna mailille huippumerkki. Myös radoilta 1 ja 2 kovat Le Gros Bill ja Exuberance kuuluvat ajoissa lapuille.

Viidennessä kohteessa mitellään suomenmestaruudesta. Yhdelläkään huippuhevosella ei viitsisi tippua pois joten otetaan lapulle Atupem, Next Direction, Elian Web sekä Cameron Evo. Jos kukkaro kestää niin huippupaikalta mukaan vielä vihjerivistä pois jäävä Top Of The World.

Kuudes kohde on Suuri Suomalainen Derby! Lähtö on täynnä karsinnoissa huippuesityksiä tehneitä nelivuotiaita. Yksi on mielestäni ylitse muiden. Se on E-P Mäkisen Graceful Swamp, rattailla huippukuski Ari Moilanen. E-P Mäkinen uhosi että ”Sämpylä” menee 2600m läpi 09,0 jos Moilanen antaa sen mennä! Eikä ole muuten kovin kaukana totuudesta. Otetaan porukan parhaasta hevosesta varma.

Viimeisen lähdön pitäisi pysyä kolmessa merkissä. Enon Vilppi, Vappuäijä ja parinkympin pakilta Sheikki.

Vihjerivi:

Lähtö1: 1,2,7,8,9

Lähtö2: 1

Lähtö3: 1,2,3,4

Lähtö4: 1,2,5,7

Lähtö5: 3,4,5,8

Lähtö6: 6

Lähtö:7 4,6,9. Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *