Tupla @ 2,41

KERROIN

2.41
0
pv
0
t
0
min
0
s

Nostetaan in sunnuntain tarjonnasta esiin muutama motivaatiokohde länsinaapureiden futissarjoista. Allsvenskanissa on jäljellä enää kaksi ja Norjan Eliteserienissä kolme kierrosta.

IFK Göteborg-Malmö: Malmö @ 1,44

IFK Göteborg on entinen Ruotsin suurseura – paino sanalla entinen. Joukkue on luisunut jo pari vuotta vahvasti alamäkeen, ja tämä kausi on vietetty putoamistaistelussa. IFK on voittanut vain 8/28 ottelusta ja kotisaldokin on onneton 5-2-7. Joukkueen sarjapaikka on varmistunut, sillä pahin uhkaaja Dalkurd on seitsemän pisteen päässä.

Malmö olisi voittanut mestaruuden, jos kausi olisi alkanut heinäkuun alusta. Joukkueen alkukausi meni täysin pipariksi, mutta MM-tauolla suoritettu valmentajanvaihdos korjasi kurssin. MFF on ollut todella vakuuttava ja hävinnyt vain 1/18 sarjapelistä. Maanantaina joukkue oli kaataa sarjakärki AIK:n vieraissa, mutta menetti 0-1 voiton 95. minuutin vapariin.

Ottelussa on todella raju tasoero, jonka lisäksi Malmö saa vielä motivaatioedun. Kerroin voi tuntua pieneltä, mutta olosuhteet huomioiden Malmö vie matsin kolme kertaa neljästä.

Haugesund-Ranheim: Haugesund @ 1,68

Haugesund on yksi tämän kauden yllättäjistä Eliteserienissä. Joukkueen kausi näytti päättyvän ennenaikaisesti syyskuun alun tappioputkeen, mutta FKH on noussut jälleen taisteluun europaikoista. Joukkue on ollut kotonaan erinomainen: 11 edellistä matsia saldolla 8-1-2, jossa ainoat tappiot ovat sarjan kärkikaksikolle Rosenborg & Brann. Joukkueen loppuohjelmassa on kotipelit Ranheimia ja Startia vastaan sekä vierasreissu 3. sijalla olevan Molden vieraaksi, joten eurocup-paikka on täysin omiassa käsissä.

Ranheim on sarjanousija, jonka upea sijoitus yllätti täysin asiantuntijat. Ranheimin meno oli parhaimmillaan alkukaudella, mutta joukkueen paras terä on hieman hävinnyt. Joukkueen vierassaldo on 5-2-7, ja edelliset kahdeksan matsia on menty saldolla 0-1-7. Eli reissupelien kaikki voitot ovat kevään kierroksilta.

Vahva kotijoukkue Haugesund on myös paperilla parempi joukkue ja jahtaa vielä UEL-paikkaa. Ranheimin katastrofaaliset vierastulokset saavat todennäköisesti jatkoa.

Tuplan yhteiskerron 2,41 () ja osumistodennäköisyys 48%

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!