Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kajaanin rivi pelataan kahdella varmalla. avauskohteen Feeling Dream on kohonnut ihan aiheesta lähdön suureksi suosikiksi. Ruuna irtosi Seinäjoella keulasta ylivoima voittoon ja viimeksi Härmässä se tuli viimeisen kierroksen alle 15 vauhteja voittaen selvästi. Hyvältä paikalta Feeling Dream on erittäin lähellä voittoa. Toinen varma on kuudennen kohteen Sobel Conway. Ranskassa talvella juossut ruuna saa etua pahimpiin vastustajiin, jotka arvottiin takariviin. Sobel Conway ei ole välttämättä ensiaskeleilla kaikista nopein, mutta suosikin selkä kelvannee muille.

Toisessa kohteessa suosikin aseman jakavat Vastatuuli ja Savon Sisu. Molemmat ovat kunnossa ja kuuluvat joka lapulle. Vauhti Teppo(7%) vaihtoi tallia ja monesti se piristää hevosta kummasti. Franster (8%) oli Forssassa keulasta oikein mainio ja otetaan seuraavana lapulle hyvältä paikalta. Takarivin Kopran Taisto(9%) on kunnossa ja voittanut kaksi edellistään kärkipäästä. Nyt tehtävä on hiukan erilainen, mutta ei se aivan ulkona ole voittomatsista.

Kolmannessa lähdössä on monta maistuvaa yllätystä ja tähän revitetään. Prince Palema ja Rebel Rapid lähtevät tosi lujaa ja jompikumpi näistä on keulassa. Ilos Silmarillion:illa meni viimeksi kaikki pieleen ulkoradalta ja sen startin voi unohtaa. Nyt paikka on hyvä ja se on jopa niukka suosikki. Callela Ikaros on riittävä hevonen tähän ja parantanee startti alla. Yllätysosastolta mukaan Trouble Leader(3%), joka saa hyvän reissun, ehkä jopa johtavan takana. Boulder Canon(1%) on täysin unohdettu. Jos kiihdytys venyy, ohittaa se Kajaanin pitkällä maalisuoralla monta valjakkoa. Flying Duck on juossut tosi kovissa lähdöissä ja on käsittämättömät 0% pelattu! Mukaan vielä Kivarin Raindance (3%), jolla on voitto alla Bodenista.

Neljäs kohde on nousijadivisioonan finaali. Ditchbac Dice on voittanut kauden 13 startistaan peräti 9. Nyt vastus kovenee. Bribes ja Spritesine ovat perusmerkkejä radoilta 1 ja 2. Neljäntenä lapulle takarivin General Moneymaker. Näillä neljällä pärjää tässä lähdössä pitkälle.

Viides kohde pelataan vain kahdella merkillä. Lumi-Oosa on noussut kohisten sarjoissaan. Nyt se joutuu samalle viivalle kivikovan Ciiran Tähden kanssa. Ciiran Tähti palaa reilun kuukauden huoltopaussilta, mutta eiköhän kunto ole edelleen rautaa. Mikäli voitto lipeää Tämän kaksikon ulkopuolelle, olisi se iso yllätys.

Päätöskohde pelataan kolmella merkillä. Vixeli oli oikein mainio voitossaan Kaustisella. Vermossa ja Kuopiossa laukat pilasivat. Evartti uhkuu nousukuntoa ja voitti jo viimeksi Kuopiossa Vixelin laukattua sen edeltä maalisuoralla. Välkyn Tuisku on nopea ja eturivin paikka sopii mainiosti.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 2,4,6,7,11

Lähtö3: 1,2,4,5,6,7,9,11

Lähtö4: 1,2,3,11

Lähtö5: 12,14

Lähtö6: 5

Lähtö7: 6,10,11 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *