Osasuna +0.5

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain pelikohteet löytyvät Italian ja Espanjan pääsarjoista. Otamme tällä kertaa kantaa kahta kotijoukkuetta vastaan, joiden sarjatilanne on hälyttävän huono.

Serie A: Genoa-Sassuolo (klo 19:00)

Italian Serie A:ssa pelaa kaksi joukkuetta Genovasta, joka on todella perinteinen futiskaupunki. Tämä kausi on ollut masentava Genovan faneille, sillä Sampdoria on sijalla 17 ja Genoa sijalla 20 eli sarjan jumbona. Eikä tulevaisuus näytä erityisen valoisalta.

Genoa on tahkonnut Serie A:n alemmassa keskikastissa reilut 10 vuotta, mutta nyt lähtö Serie B-tasolle on lähellä. Joukkue on vaihtanut myös päävalmentajaa kahteen otteeseen. Syksyllä ruorin ottanut Thiago Motta sai kenkää 28. joulukuuta, joten nyt joukkuetta ohjaa ensimmäistä kertaa Davide Nicola.

Kotijoukkueen vire on varsin masentava: kahdeksan edellistä ottelua saldolla 0-3-5. Genoa lähti joulutauolle 4-0 vierastappion siivittämänä Milanosta.

Vierailija Sassuolo nousi Serie A -tasolle kaudelle 2013/2014 ja on monien yllätykseksi säilyttänyt sarjapaikkansa helposti. Kolmen edelliskauden sijoitukset ovat 11, 11 ja 10. Joukkue on pelivoimaltaan tällä hetkellä rankingimme sijalla 13.

Sassuolo lähti joulutauolle kirvelevä tappio niskassaan, sillä joukkue taipui Napolille kotonaan 1-2 ikävästi 90. minuutin maalilla. Kyseessä oli vasta ensimmäinen tappio viiteen otteluun. Vieraissa Sassuolo ei ole hävinnyt viiteen otteluun (2-3-0), ja joukkue puristi joulukuun alussa tasapelin jopa Juventuksen kotikentältä.

Genoan materiaali riittää kyllä parempaan sarjasijoitukseen, mutta aika näyttää mitä muutoksia Davide Nicola saa aikaan. Arvioimme Genoan tässä ottelussa vain marginaaliseksi suosikiksi, joten Sassuolo DNB in 2,40 kertoimella maistuu! Voit myös betsata +0,5 tasoituksen 1,70 kertoimella, joka kattaa todennäköisen tasapelin.

La Liga: Celta Vigo-Osasuna (klo 22:00)

Kotijoukkue Celta Vigo saa tällä kaudella La Ligan suurimman alisuorittajan tittelin. Kyseessä on pelaajbudjetiltaan keskikastin seura, jonka viime kausi oli jo katastrofaalinen. Celta oli tuolloin viimeinen säilyjä, mutta tämä sesonki on mennyt vieläkin heikommin.

Ei mikään yllätys, että seurajohto antoi päävalmentaja Fran Escriballe monoa marraskuun alussa. Hänen tilalleen tullut Oscar Garcia ei ole kuitenkaan saanut tarvittavaa muutosta aikaan. Celta lähti joulutauolle tappio niskassaan, ja joukkue on voittanut vain yhden ottelun Garcian alaisuudessa.

Suurin ongelma on ollut viime viikkoina pahasti vuotava puolustus. Celtan verkkoon on tehty 3+2+2 maalia kolmeen otteluun, ja heikkotasoiset vastustajat ovat luoneet aivan liikaa maaliodotusta.

Vierailija Osasuna on yksi kauden sarjanousijoista. Pamplonalaiset eivät olleet asiantuntijoiden suosiossa ennen kauden alkua, mutta joukkue on todistanut kuuluvansa ehdottomasti La Liga -tasolle.

Osasunan trendi oli ennen joulutaukoa hieman heikko, mutta tämä selittyy pitkälti otteluohjelmalla. Peräti 5/6 edellisistä vastustajista on ollut sarjan kärkijoukkueita (mm. Sevilla, Atletico Madrid jne.). Eikä Osasuna ollut huono myöskään näissä tappio-otteluissa.

Vedonlyöntimarkkina arvostaa perinteisesti Celta Vigoa, ja niin tälläkin kertaa. Mielestämme kotijoukkue voi olla nykyvireessään vain marginaalinen suosikki. Osasuna on pärjännyt yllättävän hyvin myös kauden vierasotteluissa.

Betsaamme ilta Osasuna +0,5 1,82 kertoimella. Todennäköisyysarvio on tapahtumalle 60%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *