Alaves DNB

KERROIN

2.38
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Ligan joulutauko on ohi! Sarja jatkuu tänä viikonloppuna täydellä kierroksella. Lauantain paras peli-idea on betsata Valenciaa vastaan, kun ”Lepakot” matkustavat Alavesin vieraaksi.

Kotijoukkue Alaves on ehdottomasti kauden 2018/2019 positiivisin yllättäjä. Alempaan keskikastiin veikattu pienen budjetin joukkue on sarjan 5. sijalla. Kaiken lisäksi Alaves on Atletico Madridin ohella sarjan ainoa tappioton joukkue kotikentällä.

Alaves pääsi myös joulutauolle mukavissa tunnelmissa. Joukkue haki 0-1 vierasvoiton Real Sociedadin kotiluolasta, ja tätä edelsi 0-0 -kotitasuri Athletico Bilbaota vastaan. Takana on siis kaksi nollapeliä. Kuten edellä tuli jo mainittua, Alaves ei ole hävinnyt kotona vielä kertaakaan. Joukkue on kaatanut myös mm. Real Madridin 1-0.

Vierasjoukkue Valencian kausi on ollut enemmän tai vähemmän katastrofi. Kyseessä on yksi Espanjan jättiläisten haastajista, joka pelasi vuosi sitten hienon kauden päätyen Mestarien liigan paikoille asti.

Tämä syksy on ollut tuskaa täynnä, mistä kertoo hyvin joukkueen saldo 4-10-3 maalierolla 15-14. Valencia on tehnyt vähiten maaleja La Ligassa yhdessä sarjajumbo Huescan kanssa. Joukkue on piristynyt talven edetessä, sillä kolme neljästä voitosta on tullut edellisen kuuden ottelun aikana.

On kuitenkin todettava, että kaksi voitoista on kotona häntäpään Rayo Vallecanoa ja Huescaa vastaan. Ennen joulutaukoa Valencia kaatoi sarjajumbo Huescan kotonaan hikisesti 90+ minuutin maalilla.

Vedonlyöntimarkkina ei ole arvostanut Alavesia missään vaiheessa, joten sarjan yllättäjä on ollut jatkuvasti hyvä pelikohde. Tämä ottelu ei tee poikkeusta, sillä Valencia on asetettu todella selväksi vierassuosikiksi. Olemme tästä eri mieltä, joten pelivalinnaksi nousee Alaves DNB in makealla 2,38 kertoimella. Rohkeimmat voivat kokeilla myös Alavesin suoraa voittoa in & Bethardin 3,40 kertoimella.

Valencian riveistä ovat myös sivussa vakiokalustoon kuuluvat keskikenttäpelaajat Francis Coquelin & Carlos Soyer sekä puolustajat Jose Gaya & Gabriel Paulista. Myös hyökkääjä Kevin Gameiro on epävarma.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!