Best finisher #2: Belorukova

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maastohiihdon Tour de Skitä on jäljellä enää kaksi osakilpailua ja lopullisten asetelmien haku ennen viimeistä ylämäkirypistystä tehdään huomenna Val di Fiemmen kymmenen kilometrin yhteislähdössä. Ingvild Flugstad Östberg on repinyt puolen minuutin kaulan toisena olevaan Natalia Neprayevaan, jonka jälkeen ero on noin 45 sekuntia seuraaviin. Krista Pärmäkoski on tippunut viidennelle sijalle ja Tourin voitto lienee jo mennyt sivu suun. Val di Fiemmessä ollaan nähty usein totaali katkeamisia, joten pakka voi hyvinkin vielä sekoittua.

Vetoihin poimitaan ilta hieman erikoisempi veto: Best finisher #2; Julia Belorukova @2,25. Tässä kohteessa Belorukovan täytyy siis voittaa muut saman ”ryhmän” hiihtäjät eli Jessica Diggins sekä Teresa Stadlober. Belorukova on kokonaistilanteessa sijalla neljä vain viisi sekuntia kolmantena olevaa Digginsiä perässä. Venäläinen on ollut muiden maannaistensa tavoin alkukaudesta erittäin hyvässä iskussa ja etenkin perinteisellä nainen lukeutuu ehdottomasti mitalisuosikkeihin myös huomenna. Oberstdorfin perinteisen kisassa Belorukova sijoittui kuudenneksi. Yhdysvaltojen Diggins sovitteli itselleen jo Tourin johatajankin liiviä, mutta Oberstdorfin yhteislähtö osottautui tälle juuri niin vaikeaksi kuin osattiin ennustaa (sija 11.). Toki jenkkitähti tuskaili hieman suksiensa kanssa joten aivan täyttä pertsan iskukykyä ei vielä täten saatu ulosmitattua. Itävallan Stadlober on kokonaistourilla yhdeksäntenä mutta eroa kärkeen on jo huimat neljä minuuttia. Stadlober on kyllä hyvä viimeisen etapin nousussa, mutta nyt ero on jo aivan liian suuri. Stadlober on ollut hyvin tasainen mutta tällä hetkellä vauhti ei vaan riitä aivan kärkeen. Oberstdorfissa tämä oli seitsemäs, mutta oli kokoajan enemmän tai vähemmän vaikeuksissa.

Ennakkoon ajateltuna Belorukova ja Diggins kamppailet tästä kolmikosta todennäköisimmin voitosta mutta kyllä Digginsin perinteisen meno on vieläkin hyvin suuri kysymysmerkki sillä yhdysvaltalainen on selkeästi parempi vapaalla hiihtotyylillä. Stadlober keikkunee jälleen kärkiletkassa mutta jäänee loppukiritasitossa selkeästi jälkeen. Belorukovalla on hyviä sijoituksia perinteisen sprinteistä joten loppusuoralla tämä lienee kolmikosta se kovin pyssy. Venäläisillä on ollut Tourilla myös todella hyvä suksi joten vaakakuppi tässä kallistuu auttamatta Belorukovan suuntaan. tarjoaa h2h kohteessa Digginsin peittoamisesta venäläiselle 1,68 kerrointa joka kuvastaa melko hyvin naisten voimasuhteita eikä Stadloberista meidän papereissa pitäisi olla suurta vaaraa Belorukovalle. in reippaasti yli kahden kerroin on hyvä haku peleihin mukaan! (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!