Chicago

KERROIN

2.11
0
pv
0
t
0
min
0
s

Chicago White Sox-Seattle Mariners (21:10)

Seattle Marinersin kausi on lähtenyt käyntiin loistavasti. Joukkue aloitti kautensa Oaklandin A’s:n kanssa viikkoa ennen muita joukkueita, kun joukkueet kohtasivat kahdesti Japanissa. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Marinersilla on plakkarissa seitsemän voittoa.

Illan ottelussa Seattle heittää kummulle Yusei Kikuchin, jolla on alla ainoastaan 10.2 vuoroparia MLB:ssä. Vähäisen MLB kokemuksen myötä Kikuchin on pienoinen arvoitus, mutta kaksi ensimmäistä starttia ovat kuitenkin antaneet osviittaa, että kyseessä on varsin potentiaalinen syöttäjä.

White Sox heittää kummulle myöskin solidin aloittajan, kun Reynaldo Lopez syöttää toista kertaa tällä kaudella. Lopezilla oli ensimmäisessä ottelussaan ongelmia syöttökontrollin kanssa ja hän kävelyttikin neljä lyöjää. Ensimmäisen ottelun perusteella ei kuitenkaan vielä kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Vaikka Seattle on aloittanut kautensa vahvasti voittaa Chicago arviomme mukaan ottelun 51 % todennäköisyydellä, mikä on tarjolla olevien kertoimien mukaan selkeä ylikerroin.

Pelataan Chicago ilta kertoimella 2,11 (panossuositus 3/5).

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!