Molde 1X2

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain futistarjonnasta löytyy yksi hyvä pelikohde Suomesta ja yksi Norjan liigan kierrokselta. Tässä tulevat peli-ideamme!

Veikkausliiga: Inter-Lahti (klo 18:30)

Kotijoukkue Inter lähtee perjantain otteluun kitkerä tappio niskassaan. Turkulaiset taipuivat maanantaina SJK:n vieraana maalein 2-1 loppuhetkien rangaistuspotkulla. Tappio jatkoi Interin heikkoa kesäkuntoa, sillä saldona on vain yksi voitto viidestä edellisestä ottelusta.

Interin kausi on ollut tähän asti menestys hieman haparoivasta vireestä huolimatta. Joukkue on tehnyt eniten maaleja Veikkausliigassa, ja ykköstykki Filip Valencic on osunut peräti 10 kertaa.

Turkulaisten menestyksen hidasteena onkin ollut puolustuspää. Vain sarjajumbo KPV on päästänyt enemmän maaleja kuin Inter. Ottelut ovat olleet koko kauden hyvin runsasmaalisia, mistä kertoo seuraava saldo: Inter on tehnyt maalin kaikissa kauden 14 ottelusta, mutta pitänyt nollat vain kaksi kertaa.

FC Lahti on jäämässä ulos ylemmästä jatkosarjasta. Lahtelaisten viime kausi päättyi heikosti, eikä tämä kevät ole juuri edennyt parempaan tahtiin. Joukkueen ongelmana on ailahtelevaisuus, eikä puolustus ole ollut Interin tapaan viime kausien kaltaisessa kunnossa.

Lahti on tullut tunnetuksi parin viime vuoden aikana vähämaalisena joukkueena, joka on vaikeasti voitettava. Tällä kaudella tuo kuvaus ei ole juuri pitänyt paikkansa.

Perjantai-illan ottelussa on varsin mukava maalintekopotentiaali. Lahden puolustusta vastaan on luotu viime aikojen vierasotteluissa vaarallisen paljon maaliodottamaa. Inter on puolestaan sarjan ylivoimaisesti runsasmaalisin joukkue, jonka oma pää ei myöskään nollapelejä pahemmin pidä.

Yli 2,5 maalia nähdään arviomme mukaan hieman yli kerran kahdesta. in 2,16 kerroin maistuu arvioon nähden hyvin.

Eliteserien: Odd-Molde (klo 20:00)

Norjan pääsarjassa pelataan perjantaina mielenkiintoinen kärkikamppailu. Sarjaa tähän asti dominoinut Molde matkustaa vaikeaan vieraspeliin Skieniin.

Kotijoukkue Odd pelaa parasta kauttaan pitkään aikaan. Etenkin Skagerak-areenasta on muodostunut varsinainen linnoitus, jossa Odd on voittanut kaikki kauden kuusi otteluaan. Kyseessä on ensimmäinen kausi pitkään aikaan, joka ei kulje täysin Rosenborgin komennossa. Odds BK:lla on jopa realistiset saumat mestaruuteen.

Joukkueella on kuitenkin takana kauden heikoin suoritus Bodossa. Odd hävisi kärkikamppailun Bodo/Glimitin vieraana 3-0 ja kellotti kesän heikoimman erotuksen xG:ssä. Tätä ennen Odd hävisi vieraissa myös Sarpsborgille, mutta kaatoi välissä Haugesundin kotonaan.

Molde dominoi sarjaa alkukierroksilla ja näytti marssivan jo helppoon mestaruuteen. Viime aikoina se on kuitenkin pudotellut pisteitä siihen malliin, että ykköspaikka alkaa olla jo uhattuna. Odd-matsi on viimeinen peli ennen Eurooppa-liigan karsintoja, jotka voivat sekoittaa heinä-elokuun taitteessa entisestään.

Moldella on takanaan hyvin epäonninen matsi Brann Bergeniä vastaan. MFK dominoi peliä rajusti ja missasi 0-0 tilanteessa myös rangaistuspotkun. Edellisessä vieraspelissään Molde suorastaan murskasi Godsetin maalein 0-4, mikä oli osoitus joukkueen potentiaalista.

Odd-Molde on pelivoimaltaan hieman vastaava ottelu, kuin Arsenal-Manchester City olisi Valioliigassa. Molde on tällä hetkellä aivan omassa kastissaan Elitserienin rankingissa. Sen pelivoima on valtavasti kilpailijoita kovempi, vaikka sarjataulukko muuta juuri nyt kertookin.

Molde on selvä suosikki myös vieraissa, joten in DNB kertoimella 1,92 tarjoaa reippaan valuen. Jos tasapeli ei pelota, voit napata myös Molde 1X2 kertoimella 2,65!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *