Happee +1,5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kierroksen mielenkiintoisin ottelu mitellään Seinäjoella, jossa kotijoukkue SPV isännöi perinteikkäässä Väli-Suomen väännössä Jyväskylän Happeeta. Peli käyntiin Seinäjoen Urheilutalolla klo 17.00.

Spv oli syyskauden väriläiskä ja yltiö aktiivinen pelitapa on purrut vastustajiin erittäin hyvillä prosenteilla. Tommy Koposen suojatit pitävät hallussaan sarjan kakkos tilaa, joskaan viime esitykset eivät todellakaan ole menneet nappiin. Peliveljet juhlistivat 25-vuotista taivaltaan viikko sitten kahdella tapahtumaottelulla, mutta synttärilahjat jäi saamatta kun niin Tps ja Oilers hakivat voitot lakeuksilta. Jari Hankkio on luonnollisesti hyytynyt hurjasta pistetehtailustaan ja odotetusti myös varianssi on iskenyt speven kenttätapahtumiin. Päätön karvaaminen avaa vastustajalle maalipaikkoja vaihdosta toiseen eikä edes Eero Kosonen maalilla pysty aivan kaikkea koppaamaan.

Vierasjoukkue Happee pitää hallussaan kuudennetta sijaa, vaikkakin pelillisesti sijoitus voisi olla huoletta pari pykälää korkeampi. Mikko Lehto on saanut hirvipaidat hyvään iskuun ja viime otteluissa kärkijoukkueet Classic ja Tps joutuivat todella ahtaalle. Viimeksi jyrän alle jäi EräViikingit selvin 9-3 lukemin. Peter Kotilainen on ollut hyvässä vireessä ja viime otteluun kuusi nyyttiä painanut Jami Manninen on tulikuuma ja muutenkin Happee saa kasaan varsin kilpailukykyiset ketjut. Puolustuksessa Mika Kohonen on herra ja hidalgo, ja maestron vierellä Eemil Ukkonen on ottanut jälleen suuria harppauksia eteenpäin. Maalilla Miro Tuomaala lukeutuu sarjan parhaimmistoon ja saanee torjuntavastuun tänään.

Spv on ollut pelillisesti ja tuloksellisesti pienessä alamäessä joka tosin oli hyvinkin odotettavaa. Kauden avauskohtaamisessa seinäjokelaiset olivat parempia luvuin 6-9, mutta kyllä Happee tuossa ottelussakin olisi paremmalla viimeistelyllä voinut pisteen jos toisenkin ryövätä. Happee on tällä hetkellä todella vaikea vastus muille eikä speve tästä helpolla tule selviämään. Ottelussa on ”paikallistaiston” tuoma extra-lataus joka tottakai tasoittaa puntteja. Me pelasimme viime kerrallakin Happeeta ja hyppäämme jälleen ilomielin jyväskyläläisten kelkkaan mukaan. Vihjeeksi nostetaan Happee +1,5 in maistuvalla kertoimella. (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!