FC Barcelona

KERROIN

1.77
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan Copa Del Rey on edennyt välierävaiheeseen, josta jatkopaikka selviää kahden osaottelun jälkeen. Jälkimmäinen matsi pelataan kolmen viikon kuluttua. Keskiviikon otteluparissa ovat vastakkain Espanjan jättiläiset Barcelona ja Real Madrid.

Kotijoukkue FC Barcelonan alkukausi oli poikkeuksellisen heikko. Barca pelasi kierroksilla 5-8 neljä voitotonta ottelua peräkkäin ja hävisi marraskuun alussa myös Betisille kotona 3-4.

Tämän jälkeen tahti on ollut aivan toinen. Barcelona voitti kahdeksan liigamatsia peräkkäin joulukuun alusta helmikuun alkuun, kunnes Valencia katkaisi voittoputken viime lauantaina. Joukkue on edennyt samalla jatkoon myös Mestarien liigassa sekä kotimaan cupissa.

Real Madridin kausi on ollut niin ikään tuskaa täynnä. Cristiano Ronaldon menetys näkyy, ja Realin heikko syyskausi maksoi myös päävalmentaja Julen Lopeteguin työpaikan.

Uusi päävalmentaja Santiago Solari ei ole tehnyt ihmeitä, mutta tulosta on alkanut tulla. Los Galacticos on pelannut Solarin alaisuudessa yhdeksän liigamatsia saldolla 7-1-1 ja edennyt jatkoon sekä Espanjan cupissa että Mestarien liigassa.

Madridilaisten hyökkäyspeli on voitoista huolimatta kaukana viime kausien tasosta, jolloin joukkue on tehnyt 2,5-2,9 maalia per ottelu. Tämän kauden lukema on vain 1,7 – eroa on esim. sarjaa johtavaan Barcelonaan maali per ottelu.

Tämä ottelu on varmasti tärkeä molemmille joukkueille, joten kentällä ei nähdä B-miehistöjä. Barca joutuu antamaan tasoitusta, sillä Messi ei ole avauksessa loukkaantumisen vuoksi. Hänet nähtäneen kentällä tarvittaessa toisella jaksolla. Myös Dembele on sivussa hyökkäyksestä.

Vedonlyöntimarkkina on liikaa kallellaan vieraiden suuntaan. Messin poissaolosta huolimatta Barca on huomattavasti vahvempi joukkue juuri nyt. Kaksiosaisen ottelupari pakottaa kenties kotijoukkueen hakemaan voittoa tasatilanteessa normaalia hanakammin.

in 1,77 riittää hyvin peleihin kotijoukkueelle. Pikkuvalue löytyy myös overin puolelta: n kerroin 2,30 yli 3,5 maalin tulokselle on kokeilun arvoinen.

Muista laittaa betsit sisään myös in ja Ilmaisetvedot.comin vedonlyöntikisaan! Lisätietoja tästä linkistä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!