Everton

KERROIN

6.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vakiossa on tällä viikolla perinteinen bonuskierros! Veikkaus jakaa 13 oikein -voittoluokkaan peräti 300.000 euroa lisärahaa. Kierroksella on myös ihan maistuva kuponki, sillä monissa kohteissa löytyy todella selkeitä vääristymiä.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Newcastle-Southampton (31-30-39)

Newcastle hävisi viikkokierroksella Crystal Palacelle 1-2, mutta oli matsissa epäonninen. Harakat on luonut viime peleissään tosi hyvin maaliodotusta. Esitykset ovat siis parantuneet parista tappiosta huolimatta. Southampton hävisi Manchester Unitedin vieraana 0-9. Kaikki meni vikaan alusta asti punakortin myötä. Kyseessä oli jo neljäs tappio putkeen varsin heikoilla esityksillä. Hyvä alkukausi on kääntynyt alavireiseksi. Vakion peliprosentit ovat väärin päin, sillä pelikansa on ylireagoinut rajusti Southamptonin murskatappioon. Vierasjoukkue ryhdistäytyy varmasti nöyryytyksen jäljiltä ja lähtee matsiin ehdottomasti suosikin asemassa. Tarjolla on heti herkullinen suosikin ohitus eli X2. Pienemmällä järjestelmällä Southamptonin voi napata myös varmaksi.

2: Burnley-Brighton (33-34-33)

Burnley taipui viikolla Manchester Citylle 0-2 ja viime sunnuntaina Chelsean vieraana samoin lukemin. Näihin tappioihin ei kannata turhaan ylireagoida, sillä niitä edelsi voitto Aston Villasta ja Liverpoolista. Brighton kaatoi viikolla Liverpoolin vieraissa huikeasti 0-1. Sunnuntaina joukkue otti puolestaan kauden ensimmäisen kotivoiton kaatamalla Tottenhamin 1-0. Vastakkain on kaksi erittäin vähämaalista joukkuetta, jotka ovat saaneet hajurakoa putoamiskamppailuun. Ottelun asetelma on erittäin tasainen ja tasuriherkkä. Vakion peliprosentit ovat hyvin linjassa, joten merkitään kakkoskohde suosiolla tukkoon. 1X2.

3: Fulham-West Ham (20-30-50)

Fulham palasi viikolla takaisin tappioiden tielle häviämällä ansaitusti Leicesterille 0-2. Joukkue on grindannut pisteitä tasaisesti viime viikot pelaten 10 edellistä Valioliigan matsia saldolla 0-7-3. Fulham on vaikea voitettava, mutta tasapelit pitäisi kääntää kolmeksi pisteeksi. West Ham nappasi komean 1-3-voiton Aston Villan vieraana. Hammersin kuuden matsin tappioton putki (4-2-0) oli katkennut edellisellä viikolla kotitappioon Liverpoolille. Nyt ollaan taas voittojen tiellä. Vaikka Fulham ei ole helppo vastus, West Ham vie matsin noin kerran kahdesta. Korkea tasapelin riski ottelussa kuitenkin on. Vakion pelaajat ovat merkinneet kohteen 22-21-57 eli tasapeli on jäänyt hämmentävän pienelle kannatukselle. Näillä prosenteilla paras valinta on ehdottomasti X2.

4: Manchester United-Everton (55-27-18)

Manchester United otti viikolla huikean 9-0-voiton Southamptonista. Kyseessä oli henkisesti tärkeä pistepotti heikon jakson jälkeen. Ennen tätä ”punakone” voitti vain yhden neljästä matsistaan häviten mm. kotona Sheffield Unitedille. Everton kaatoi puolestaan Leedsin vauhdikkaassa matsissa 1-2. Joukkue palasi samalla voittojen tielle kahden heikon kotimatsin jäljiltä (tappio Newcastlelle ja tasapeli Leicesteriä vastaan). Evertonilla on kaikki saumat taistella edelleen mestarien liigan paikoista. Vakiossa kotivoitto on pelattu peräti 70 prosenttia. Tämä on raju ylireagointi joukkueiden tasoeroon. Unitedin 5-2-4 kotisaldo ei myöskään ole erityisen pelottava, ja Everton on ollut erinomainen vieraissa (7-1-2). Otetaan tylysti ohipeli ykkösestä ja haetaan riville arvoa tällä valinnalla. X2.

5: Middlesbrough-Brentford (25-28-47)

Hienon alkukauden pelannut Boro on menettämässä hyvää otettaan. Joukkue ei ole voittanut kolmeen matsiin eikä tehnyt näissä peleissä myöskään maalin maalia. Etenkin kotitappiot Rotherhamille (0-3) ja Blackburnille (0-1) huolettavat. Brentford jatkoi sen sijaan hurjaa menoaan viikolla ja kaatoi Bristol Cityn 3-2. Bees on pelannut peräti 19 tappiotonta liigapeliä putkeen saldolla 11-8-0. Edellisessä kahdessa ottelussa joukkue on iskenyt hurjat 10 osumaa. Tasoero joukkueiden välillä on niin kova, että Brentford voittaa matsin lähes kerran kahdesta. Vakion peliprosentit ovat hyvin linjassa, joten napataan oikein pelatusta Brentfordista varma.

6: Bristol City-Cardiff (37-28-35)

Bristol Cityn alamäki sai jatkoa viikolla Brentfordin vieraana; 0-1-johto kääntyi lopulta 3-2-tappioksi. Robins on pelannut jo pidemmän aikaa heikosti. Kymmenen edellistä liigapeliä ovat saldolla 3-0-7, ja xG-lukemat näyttävät todella rumilta. Cardiff on niin ikään heikossa hapessa. Walesilaiset hävisivät viisi matsia putkeen, jota on seurannut kaksi tasapeliä Barnsleyn vieraana (2-2) ja Millwallin isäntänä (0-0). Cardiff olisi hyvin voinut voittaa molemmat matsit. Vastakkain on kaksi heikosti pelaavaa keskikastin joukkuetta. Ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset, eikä Bristol ole missään nimessä muuta kuin marginaalinen suosikki – jos sitäkään. Peräti 57 prosentin kannatuksen saanut ykkönen on selkeä ohipelin paikka.

7: QPR-Blackburn (25-31-44)

QPR jatkoi loistavia vierasotteluitaan kaatamalla Watfordin maanantaina 1-2. Voittomaali syntyi yliajalla. Ärrät on pelannut neljä edellistä vierasmatsia saldolla 3-1-0, mutta kotona on tahkottu viisi ottelua tylyllä saldolla 0-1-4. Blackburn otti rutiinivoiton Lutonista viikko sitten maalein 1-0. Ottelu oli jo neljäs tappioton putkeen lukemin 3-1-0. Rovers on päästänyt tämän sarjan aikana vain yhden maalin. Vakion pelaajat eivät täysin hahmota joukkueiden välistä tasoeroa. Kun kotiottelut näyttävät olevan QPR:lle näin vaikeita, Blackburn maistuu hyvin tässä jopa varmaksi asti. Vierasjoukkueen kannatus on jäänyt vain 37 prosentin tasolle. Suuremmilla järjestelmillä kannattaa ottaa mukaan myös tasapeli.

8: Millwall-Sheffield Weds (45-31-24)

Millwallin tasapeliputki sai jatkoa viikkokierroksella Norwichin isäntänä. Matsin tulos 0-0 vastasi melko hyvin pelitapahtumia. Tätä ennen Millwall naarasi hieman onnekkaat tasapelit Cardiffia ja Watfordia vastaan. Sheffield Weds järjesti viikolla aikamoisen pommin kaatamalla Bournemouthin vieraissa 1-2. Tätä edelsi myös 1-0-voitto Prestonista, joten Owls matkustaa Lontooseen hyvällä fiiliksellä. Vakiossa luotetaan kuitenkin Millwallin voimaan. Lontoolaisten kotisaldo on tähän asti uskomaton 1-9-3. Toivotaan, että Lions löytää tässä kohtaa lääkkeet myös maalintekoon. Suht oikein pelattu ykkönen kelpaa varmaksi.

9: Bournemouth-Birmingham (58-26-16)

Bournemouthin uskomaton alamäki jatkui viikolla Sheffield Wedsin isäntänä. Turpiin tuli 1-2, mikä oli jo neljäs peräkkäinen tappio. Alkukaudella sarjaa dominoinut Cherries on hyytynyt pahemman kerran ja putoaa kohta jopa ulos kuuden sakista. Birminghamilla on takana kaksi hyvää matsia Wycombea ja Coventrya vastaan. Tuloksena oli tasapelit, mutta Brummies olisi ansainnut voiton molemmista. Joukkueen asema on viikosta toiseen varsin tukala putoamisviivalla. Bournemouth on tässä suosikki, mutta nykyvire huomioiden alle 60 prosentin voittaja. Vakiokansa on ylimerkinnyt selvästi kotivoittoa tasapelin kustannuksella. Birminghamin 4-7-2-vierassaldokin huomioiden, vain 17 % pelattu risti maistuu hyvin apumerkkinä.

10: Stoke-Reading (35-30-35)

Stoken voitoton putki venyi jälleen yhdellä ottelulla viime lauantaina. Potters nappasi tasapelin Huddersfieldin vieraana, mutta kyseessä oli jo seitsemäs voitoton ottelu 0-5-2-saldolla. Stoken onneksi Boro ja Bournemouth ovat kompuroineet yhtä paljon playoffs-viivan päällä, joten top 6-sijoille on vielä saumat. Reading kaatoi Bournemouthin viime perjantaina komeasti 3-1. Royals on pelannut kuusi matsia tappioitta saldolla 4-2-0 ja kerää pisteitä muiden kärkiseurojen tahtiin. Tasoeroa on vieraiden hyväksi sen verran, että Stoken kotietu sulaa tässä pois. Lähtökohdat ovat siten hyvin ympäripyöreät. Merkitään suht oikein pelattu kohde Vakiosa 1_2.

11: Luton-Huddersfield (39-29-32)

Luton hävisi viikko sitten Blackburnin vieraana 0-1. Tätä edelsi 0-1-tappio myös Brentfordia vastaan vieraspelissä. Kyseessä oli ennakkoon todella haastavat matsit, joiden tuloksiin ei tarvitse liikaa reagoida. Lutonin tilanne on isossa kuvassa hyvä sarjan keskikastissa. Huddersfield pelasi Stoken kanssa 1-1-tasapelin. Terriers olisi ansainnut selkeästi voiton, mutta ei saanut hyödynnettyä maalipaikkojaan. Kyseessä oli jo viides voitoton matsi saldolla 0-1-4. Vakion pelaajat ovat ylireagoineet kuntopuntariin ja kenties Huddersfieldin heikkoon vierassaldoon. Joukkueet ovat pelivoimaltaan lähes samalla tasolla, joten Lutonille ei jää ottelussa kuin marginaalisen suosikin asema. Vakiossa ykkönen on pelattu täysin syyttä jopa 54 prosenttia. Tarjolla on siten hyvä ohipeli.

12: Wycombe-Nottingham (26-30-44)

Sarjajumbo Wycombe lähtee Nottinghamin kaatoon vaikeasta tilanteesta. Takana on kolme pelillisesti todella heikkoa matsia, joista Wanderers on saanut yhden pisteen maalierolla 3-10. Joukkuetta vastaan luodaan vaarallisen paljon tilanteita juuri nyt. Nottingham jatkoi sen sijaan hyvää virettään voittamalla Coventryn vieraissa 1-2. Forest on hävinnyt yhdeksästä edellisestä ottelusta vain yhden saldolla 4-4-1. Nottingham kuuluisi perustasoltaan kympin sakkiin, mutta umpisurkea alkukausi painaa sarjataulukon sijalukua alemmas. Vakion pelaajat ovat innostuneet Nottinghamista Wycomben heikkojen suoritusten myötä. Kakkonen on siten reilusti ylimerkitty. Ohipeli ei oikein maistu, joten merkitään tämä kohde umpeen. Wycomben pärjääminen nostaisi mukavasti rivin arvoa.

13: Preston-Rotherham (53-27-20)

Prestonin kausi on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Viikko sitten PNE hävisi Sheffield Wedsin vieraana 0-1. Kyseessä oli neljäs ottelu viiden kierroksen aikana, jolloin Preston ei saanut maaliakaan aikaan. Nyt joukkue saa kuitenkin lepoedun Rotherhamiin verrattuna viikkopelin puuttuessa. Rotherham kaatoi keskiviikkona kovakuntoisen Derbyn peräti 3-0. Millers on väläytellyt muutenkin viime aikoina, sillä kyseessä oli kolmas matsi neljän kierroksen aikana, jolloin Rotherham iskee kolme osumaa. Edeltävät ottelut eivät ole hämänneet Vakion pelaajia, joista 56 % luottaa Prestoniin vaikeuksista huolimatta. Me tarjoamme myös kotivoitolle reilut 50 prosenttia. Usein osuvia varmoja ei tällä kupongilla montaa ole, joten Preston nostetaan päätöskohteesta piikiksi.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Preston olisi pelattava, jos saat kotivoitolle yli 1,89 kertoimen (=100/53).

Pelataan seuraavat vedot ille: Burnley @ 3,40 (33 %), Everton @ 6,75 (18 %), Preston @ 2,38 (53 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:2 Soton, 5:2 Brentford, 13:1 Preston

Parhaat ohipelit: 4:X2 ohi Man Utd, 6:X2 ohi Bristol City, 11:X2 ohi Luton

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *