Ilves DNB

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina tuhti viiden ottelun kierros. Löysimme hyvän peli-idean Mikkelistä, jossa kotijoukkue Jukureiden vieraaksi saapuu Ilves.

Jukurit on pelannut maaottelutauon jälkeen kahdeksan ottelua. Näistä ainoastaan Pelicans-voittoa voidaan pitää aidosti hyvänä esityksenä. Tässäkin ottelussa Pelicansia painoi erittäin paha otteluruuhka, sillä matsi oli lahtelaisille peräti neljäs viiden päivän sisään.

Mikkeliläisten leirissä tapahtui maaottelutauolla jotain outoa. Alkukauden tiivis ja yhtenäinen Jukurit on ollut muisto vain. Tämä kehitys on erittäin huolestuttavaa, sillä joukkueen materiaali on ehdottomasti Liigan heikoimpia.

Alkukaudesta vahvassa vireessä ollut puolustaja Suhonen on hiipunut muun joukkueen tavoin, eikä isoon rooliin povattu hyökkääjä Tavi ole myöskään onnistunut. Jukurit on vajoamassa vauhdilla kohti sarjan häntäpäätä, eikä joukkueesta löydy oivassa vireessä olevan Mika Partasen lisäksi muita positiivisia merkkejä.

Ilves jatkoi voittojen tiellä keskiviikkona kaatamalla KooKoon. Esitys sinänsä ei ollut säkenöivä, mutta kuitenkin riittävä kolmeen pisteeseen. Joukkue on selkeästi palannut pelissään perusasioihin: puolustus edellä, ja oma maalinedusta pyritään pelaamaan tarkasti.

Tämän lisäksi alkukauden komeetta Ruotsalainen sekä avainhyökkääjiin lukeutuva Suomi saivat molemmat onnistumisia KooKoota vastaan. Positiivisia merkkejä riittää, joten on syytä olettaa Ilveksen jatkavan voitokkaita otteluita hengetöntä Jukuri-laumaa vastaan.

Jukureiden pakasta ei löydy tällä hetkellä Partasen lisäksi ratkaisijoita. Ilves seilaa puolestaan pienessä myötätuulessa, ja sen henkinen lähtökohta otteluun on selkeästi Jukureiden vastaavaa kevyempi. Jukurit on tilanteessa, jossa kurssin on käännyttävä pikasesti. Poimitaan kupongille Ilves DNB in 1,92 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!