Washington Money Line

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Arizona Coyotes isännöi viime kauden mestarijoukkue Washington Capitalsia klo 04:00 alkaen.

Arizonan GM John Chayka on löytänyt uuden vaihteen joukkueensa peli-ilmeeseen, jonka myötä ”Kojootit” ovatkin tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Arizona on kohdannut näissä neljässä edellisessä ottelussaan Los Angelesin (vieraissa), St. Louisin (kotona), Nashvillen (vieraissa) sekä Minnesotan (vieraissa) ja voittanut siis nämä kaikki varsinaisella peliajalla. Yhtenä suurimpana syynä tähän voidaan pitää joukkueen maalivahti Adin Hilliä, joka on saanut Antti Raannan ja Darcy Kuemperin loukkaantumisten myötä torjuntavastuun itselleen. Hill onkin onnistunut Arizonan maalinsuulla erinomaisesti, sillä mies on pelannut perätysten nyt kolme ottelua + viimeisen erän Minnesota-voitossa (3-4) ja päästänyt näissä yhteensä selkänsä taakse ainoastaan kaksi maalia. Hillin statsit ovatkin varsin komeat -> GAA 0.56 ja SVS% 97,7.

Viime kauden päätteeksi Stanley Cup-kannua nostellut Washington on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin, viimeisimpänä Vegasin vieraana 5-3 ja tätä ennen joukkue koki totaalisen sulamisen Anaheimille hukaten 5-1 johtoasemansa ja häviämällä lopulta lukemin 5-6. Näitä otteluja ennen Capitalsilla oli kuitenkin allaan seitsemän ottelun voittoputki. Capitals menetti ottelussa Vegasia vastaan viime aikoina paljon otsikoissa esillä olleen hyökkääjänsä Tom Wilsonin Ryan Reavesin taklauksen myötä. Wilson on sivussa myös tästä ottelusta. Hyviäkin uutisia on tosin Washingtonille pikapuolin luvassa, kun T.J. Oshie on tekemässä paluuta tositoimiin loukkaantumisensa jäljiltä.

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran tämän kauden aikana 12.11, jolloin Arizona haki pisteet Capital One Arenalta lopulta 1-4 voiton turvin. Washingtonilla on siis täten kalavelkojen maksun aika.

Washington ei ole kauden aikana hävinnyt kolmea ottelua peräkkäin, enkä usko että näin tulee nytkään tapahtumaan. Arizonan viimeaikaiset otteet hämäävät pelikansaa liiaksi ja tähän kohtaan isketään hyvillä kertoimilla kiinni vierasmenestykseen.

Pelivalinnaksi napataan iltä ”Washington Money Line” (vierasvoitto jatkoaika + voittolaukauskilpailu mukaan lukien) kertoimella 1.92.

Panossuositus 4/5.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!