Valencia-Real Madrid U3.0

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikkona pelataan pari mielenkiintoista futismatsia, jotka yltävät hyvin betsikupongille saakka. Molemmat ovat cup-otteluita.

Liigacup: Leicester-Aston Villa

Kyseessä on Englannin Liigacupin välierä ja sen ensimmäinen osaottelu. Toinen osaottelu pelataan Villan kotikentällä parin viikon kuluttua.

Kotijoukkue Leicester jatkoi lauantaina rutiininomaista voittoputkeaan Huddersfieldin kustannuksella. Ketut nappasivat jatkopaikan FA Cupin 4. kierrokselle helpolla 2-0 kotivoitolla. Kyseessä oli jo kolmas voitto putkeen, sillä tätä ennen Leicester kaatoi Newcastlen 0-3 ja West Hamin 1-2 Valioliigassa.

Leicester on ollut kiistatta Valioliigan valopilkku tällä kaudella. Keskikastiin ennakoitu joukkue on ollut hirmuisessa vireessä – Ketut pitävät edelleen hallussaan sarjan kakkospaikkaa pisteen erolla Manchester Cityyn.

Koko kaudelta on saldona vain neljä tappiota, jotka ovat kaikki sarjan kärkiseuroja vastaan: 2x Liverpool, 1x Man Utd, 1x Man City (3/4 vieraskentällä). Kokoonpanorintamalta on huomioitava, että viime ottelut sivussa ollut ykköskärki Jamie Vardy on toipunut pelikuntoon.

Vierasjoukkue Aston Villa on pärjännyt varsin hyvin odotuksiin nähden. Nousijaa ei kovin korkealle ennakoitu, ja joukkue on tällä hetkellä 17. sijalla Valioliigan tiiviissä alemman keskikastin nipussa. Villa tulee otteluun tappion niskassaan, sillä FA Cupista tuli lähtö vieraissa Fulhamia vastaan 2-1.

Tätä ennen Villa voitti Burnleyn vieraissa 1-2, joka oli paras suoritus pitkään aikaan. Villan peli oli näyttänyt todella heikolta joulukuun alusta lähtien, joten Burnley-voitto oli tervetullut lisä. Ongelmana on ollut kauden alusta asti joukkueen puolustuspään pitävyys.

Molemmat joukkueet todennäköisesti lepuuttavat hieman, joten tarkan arvion tekeminen on vaikeaa. Leicester on kuitenkin valtavasti edellä vieraita, minkä lisäksi kaksiosainen ottelupari motivoi tekemään myös useita maaleja ja varmistamaan riittävän marginaalin 2. osaotteluun.

Betsaamme Leicester -1,5 tasoitusvedon in 2,02 kertoimella. Todennäköisyysarvio noin 56%.

Super Cup: Valencia-Real Madrid

Espanjan Super Cupissa on tällä kertaa mukana neljä joukkuetta. Kyseessä on käytännössä siis välieräottelu, jonka voittaja pääsee Super Cupin finaaliin lauantaina. Matsi pelataan Saudi-Arabiassa, joten kotietua ei ole.

”Kotijoukkue” Valencia tulee otteluun voitto taskussaan, sillä Eibar kaatui lauantaina rutiininomaisesti maalein 1-0. Voitto oli jatkoa Valencian tappiottomalle putkelle, mikä venyi samalla viiteen otteluun. Lepakot ovat hävinneet vain yhden kerran yhdeksän sarjakierroksen aikana.

Valencia on tuttu näky La Ligan kärkipäässä. Viime kausi alkoi murheellisesti, mutta tänä syksynä joukkue on pitänyt tasonsa paremmin. Valencia on myös hallitseva Super Cupin mestari ja oli lähellä kaataa Realin kolme viikkoa sitten La Ligassa. Lopulta Benzeman 90. minuutin maali vei joukkueelta voiton.

Vastaan asettuva Real Madrid oli pelivihjeemme kohteena myös viime lauantaina. Tuolloin vihjasimme alle 2,5 maalin betsiä Madridin derbyyn, mutta ottelu päättyi 0-3 Modricin tekemällä 90. minuutin maalilla.

Kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen matsi, jolloin Real Madrid ei päästä maaliakaan. Sen puolustus on nyt sarjan paras yhdessä Atleticon kanssa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että joukkue on ollut kokonaisuutena yllättävän vähämaalinen.

Kuusi edellistä Realin ottelua on jäänyt maksimissaan kolmeen maaliin – Real on pitänyt niissä neljästi nollat ja päästänyt vain kaksi osumaa. Peräti 8/9 Valencian edellisistä otteluista on päättynyt maksimissaan kolmeen maaliin.

Vastakkain on kaksi laatujoukkuetta ja vahvaa puolustusta. Kolmen maalin totals-linja on aivan liian korkea. Betsaamme aasialaisen alle 3,0 maalia Bethardin 1,81 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Vastaava kohtaaminen päättyi siis joulukuun puolivälissä maalein 1-1.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *