Jääkiekon NHL

Los Angeles Kings – Detroit Red Wings, klo 05:30 Suomen aikaa.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa jatkoaikatappiolla, Kings hävisi San Joselle lukemin 2-3 ja Detroit hävisi omansa Little Caesars Arenalla Columbus Blue Jacketsia vastaan niin ikään 2-3.

Kingsillä on kasassa ihan kelpo paketti tälle kaudelle, joukkue ei liiemmin ole viime kaudesta muutoksia kokenut ja suurimpana uutena nimenä joukkuetta vahvistamaan siirtyi muun muassa KHL:stä, tarkemmin SKA Pietarista saapunut venäläistaituri Ilya Kovalchuk.

Detroit sen sijaan on kokoonpanonsa suhteen muutoksia kokenut, kun uutta nuorta verta on nostettu sisään muun muassa Dennis Cholowskin, Lahden Pelicansistakin tutun Libor Sulakin ja Filip Hronekin muodossa joukkueen puolustuslinjoille. Nähtäväksi jääkin kuinka kyseiset nuoret herrat vastaavat huutoon kun vastaan luistelee Kovalchukin ja Kopitarin kaltaisia kynäilijöitä.

Kings sai ottelun alla myös hieman ikäviä uutisia kun joukkueen ykköskassari Jonathan Quick loukkasi itseään joukkueen harjoituksissa lauantaina ja näin ollen Quick on sivussa ainakin tästä ottelusta. Torjuntavastuun kantaa Jack Campbell. Vierasjoukkue Detroitin maalilla koppeja poimii Jonathan Bernier.

Kotijoukkueelta löytyy mielestäni kokoonpanojen suhteen selvästi vierailijoita enemmän ratkaisijoita ja nuori/kokematon Red Wings-puolustus joutuukin tekemään täyden päivätyön pitääkseen loppulukemat siedettävinä. Selvää toki on se, että myös kotijoukkueen maalivahtipeli tulee olemaan pienoinen kysymysmerkki ja tästä syystä näkisinkin että Detroit onnistunee myös maalinteossa useampaan kertaan, toisinsanoen 2-3.

Pelivalinta: Yli 5,5 maalia

Kerroin: 2.10 @

Panossuositus: 4/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!