Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen V.G. Voitto on sopivan näköisen tehtävän edessä. Viisivuotis kaudellaan kovaa jälkeä tehneellä orilla on taulu täynnä tolppia. Pahin haastaja Ville Kalle antaa 20m tasoitusta lähdössä ja laukat ovat olleet tällä kaudella enemmän sääntö kuin poikkeus. Huippukuntoinen V.G. Voitto on paha ohitettava myös ravaavalle Ville Kallelle. Toinen varma napataan kolmannesta lähdöstä, mikä on Montea. Hierro Boko on maltillisesti pelattu suosikki. Valmentaja Hannu Korpi vaikutti niin luottavaiselta omaansa, että viime vuonna vastaavan lähdön voittanut Hierro Boko kelpaa vain 32% pelattuna varmaksi. Kolmas varma on kuudennen kohteen Evartti. Kolminkertainen ravikuningas oli täysin vailla vastusta tauolta paluussaan Teivossa. Keulasta tasaisen reipasta vetänyt Evartti karkasi niin vaivattomasti muilta, että on vaikea nähdä voimasuhteiden muuttuvan viikossa mihinkään.

Toinen kohde on avoimen luokan tulinen maili. American Hero yrittää ykkösradalta torjua rata-arvonnan hävinnyttä starttiraketti Global Withdrawlia kiihdytyksessä. Näillä kahdella pärjää tässä jo pitkälle, mutta vihjeriviin otetaan kaksi potin tekijää. Com Milton (3%) on tuloillaan ja voittaa pian jossain. Mikäli suosikki kaksikko lataa alussa kovat piippuun, on ruuna kirissään vaarallinen. Kakkosradalta Let’s Take a Selfie (0%) lähtee riittävän lujaa saadakseen hyvän juoksun kärkiporukassa. Kaiken mennessä nappiin se olisi potin räjäyttäjä.

Neljäs kohde pelataan viidellä merkillä. Kurri Jari Boko on näyttänyt jo luokkansa Suomessa, mutta viimeksi Vermossa se ei avoimessa lähdössä ollut ihan terävimmillään. Bubble Effe on tehnyt kovaa jälkeä Ruotsissa, eikä sitä voi jättää huippupaikalta peleistä pois. Consalvo on kovassa kunnossa ja sillä on ollut epäonneakin, ettei se ole voittanut. Mandela Zon (1%) vaikuttaa erittäin lupaavalta orilta ja se otetaan lapulle, vaikka vastassa on hurjia raha summia juosseita hevosia. Nappi paikalta se otetaan potintekijäksi. Samoilla sanoilla mukaan vielä omissa sarjoissaan hyvin pärjännyt Xanthus Wabid(6%).

Viidenteen lähtöön revitetään kuusi merkkiä. Lähtö on erittäin tasainen ja runsasta rastitusta suositellaan. Caboose on kunnossa ja napannut kaksi voittoa edellisistään. Criminal Ace saa 20m eteen pahimpiin kilpailijoihin. Porissa se kiri napakasti ykköseksi, kun se sai matkata sisärataa selissä koko matkan. Kenneth Danielsenin koko talli on kunnossa ja True Colors otetaan ajoissa lapulle. Lotteria Maracat on ollut kolmen sakissa viiteen edelliseen, mutta voitot puuttuvat. 40m pakilta Goodlookin’ Pepper on hyvän hevosen maineessa ja potintekijäksi vielä mukaan täysin unohdettu Capercaillie Cock (2%).

Päätöskohteeseen revitetään peräti 7 merkkiä. Perusmatkalta suosikiksi on pelattu Rannan Pomo. Antti Teivainen saa johtaa volttia ja istunee kiihdytyksen jälkeen keulassa. Samalta paalulta lähtevät Lentolähetti (5%), Metku Maikki (7%) ja Steffe (7%) saavat nätit reissut kärjen lähellä. 20m pakilta Ari Moilanen lähtee Villieläimellä ajamaan keulaa kiinni. 40m takamatkalta vielä kovaluokkaiset Hymynvirne (3%) ja Viesmanni mukaan, vaikka näitä lähtöjä on pitkältä pakilta paha voittaa.

Lähtö1: 3

Lähtö2: 1,2,3,8

Lähtö3: 2

Lähtö4: 1,2,3,7,9

Lähtö5: 5,6,7,8,11,15

Lähtö6: 3

Lähtö7: 1,2,3,4,6,12,13 Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *