Valladolid DNB

KERROIN

2.18
0
pv
0
t
0
min
0
s

Olemme poimineet kolme pelikohdette perjantain futistarjonnasta.

NAC Breda-AZ Alkmaar (klo 21:00)

Hollannin Eredivisien 21. sarjakierros käynnistyy perjantaina NAC Bredan ja AZ:n välisellä ottelulla.

Kotijoukkue NAC Breda nousi viime kaudeksi Hollannin korkeimmalle sarjatasolle. Joukkue on ollut käytännössä koko ajan putoamiskamppailussa, ja tämän hetken tilanne on haastava: Breda on sarjajumbona viisi pistettä 15. sijaa perässä.

Joukkueen surkean sarjasijoituksen selityksenä ovat umpisurkeat vierasottelut. Edellisellä kierroksella joukkue hävisi jumbokamppailun täysin pystyyn myös De Graafschapin vieraana. Kotona NAC on hävinnyt kuudesta ottelusta vain yhden – kärkiseura Ajaxia vastaan.

Vierasjoukkue AZ kuuluu Hollannin suurseurojen haastajiin. Alkmaarin ylpeydellä ei ole asiaa mestaruustaisteluun, mutta sijoitus viiden joukossa on realismia. Tällä hetkellä AZ onkin 5. sijalla ja mukavassa voittoputkessa.

AZ on kaatanut viime otteluissaan Emmenin, Heerenveenin sekä Utrechtin päästämättä maaliakaan. Joukkueen puolustus on Ajaxin ja PSV:n jälkeen sarjan paras.

Ottelun value on vähämaalisuudessa, jonka paras vetomuoto on aasialainen alle 3,0 maalia in kertoimella 1,80. Vain 1/7 AZ:n ja 1/6 NAC Bredan edellisistä otteluista on päättynyt yli kolmeen maaliin.

NAC Bredan ykköskärki Mitchell te Vrede on myös loukkaantuneena. Mies on tehnyt 9/22 eli 41% kotijoukkueen maaleista. Hallittu vierasvoitto 0-1/0-2 lukemin on erittäin todennäköinen lopputulos.

Dijon-Marseille (klo 22:00)

Kotijoukkue Dijon pelaa kolmatta peräkkäistä kauttaan Ranskan korkeimmalla sarjatasolla. Seura on jälleen putoamisviivan yläpuolella, mutta tämä kausi ei ole sujunut aivan viime vuoden malliin.

Dijon aloitti syksyn komeasti kolmella voitolla, mutta tämän jälkeen joukkue romahti 12 ottelun mittaiseen voitottomaan putkeen. Otteet ovat parantuneet huomattavasti viime kierroksilla, mihin on osasyynä päävalmentajan vaihto. Dijon ei ole hävinnyt neljään kotiotteluun (2-2-0) ja esiintynyt xG:n valossa hyvin.

Vierasjoukkue Marseille pelaa myös heikkoa kautta. Viime vuosina sarjan kärkisijoilla pyörinyt ’OM’ on kompuroinut jatkuvasti, eikä otteisiin ole löytynyt tasaisuutta.

OM pelasi myös viikolla rästiottelun, jossa se kaatoi Bordeauxin kotona hyvällä suorituksella 1-0. Tätä edelsi kuitenkin kahdeksan ottelun jakso, jonka aikana Marseille voitti vain yhden ottelun.

Vierasjoukkueen rasitteena on myös tärkeä poissaolo. Joukkueen kapteeni ja 4+5 tehot kerännyt Dimitri Payet on yhä loukkaantuneena. Marseillen saldo on 1-0-4 viidestä ottelusta, joissa Payet ei ole ollut tällä kaudella avauksessa.

Piristynyt Dijon kelpaa lapulle +0,5 tasoituksella Bethardin 1,86 kertoimella.

Valladolid-Villarreal (klo 22:00)

Kotijoukkue Valladolid pelaa kokonaisuutena hyvää kautta Espanjan La Ligassa. Sarjanousijalle ei annettu paljon mahdollisuuksia ennen kautta, joten 14. sija on odotuksiin nähden oikein hyvä.

Valladolid ei tosin ole tällä hetkellä aivan parhaassa vireessä. Takana on ruma vierastappio Huescalle 4-0, josta on nyt toivuttava huomattavasti parempaan esityksen. Tätä ottelua edelsi kotivoitto Celta Vigosta 2-1.

Kokonaisuutena Valladolid on osoittanut hieman hyytymisen merkkejä syksyn parhaimpiin suorituksiin nähden. Joukkueen tilanne on kuitenkin huomattavasi parempi, jos sitä vertaa vierailija Villarrealiin. Kyseessä on yksi Euroopan suurten liigojen suurimmista katastrofeista.

Villarreal hukkasi katastrofaalisesti 2-0 johdon 2-2 -tasapeliin edellisellä kierroksella heikkoa Espanyolia vastaan. Joukkue on yhä putoamisviivan alla, mikä on uskomatonta tällä materiaalilla. ”Keltainen sukellusvene” on vaihtanut myös päävalmentajaa jo kahteen kertaan.

Vierasjoukkueen paineet kasvavat kierros kierrokselta, kun tulosta ei tule. Villarreal on voittanut vain kolme ottelua koko kaudella, joista viimeisin on marraskuun lopulta yli kahden kuukauden takaa.

Valladolidin on oltava näistä lähtökohdista edes pieni suosikki. Pinnacle tarjoaa DNB-vedolle herkullista 2,18 kerrointa, joka kelpaa peleihin erinomaisesti!

Muista laittaa betsit sisään myös in ja Ilmaisetvedot.comin vedonlyöntikisaan! Lisätietoja tästä linkistä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!