Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Detroit -8,5

KERROIN

?
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroit Pistons-New York Knicks (02:00)

New York Knicksillä on paketti pahasti sekaisin. Joukkue tarpoo 14 ottelun tappioputkessa ja treidasi juuri potentiaalisen franchise tason pelaajan Kristap Porzingis Dallasiin. Tärkeä sentteri Enes Kanter päästettiin myös lähtemään, mahdollisesti hänen liittyvän poliittisen tilanteen vuoksi.

Detroit Pistons on vielä mukana taistelussa playoff paikasta ja peli Knicksiä vastaan on voitettava, mikäli joukkue haluaa pysyä iskuetäisyydellä edessä oleviin joukkueisiin nähden. Joukkueet kohtasivat edellisellä kierroksella New Yorkissa ja Detroit oli parempi lukemin 105-92. Ottelu oli vasta toinen Porzingis treidissä toiseen suuntaan tulleille Dennis Smith Jr.:lle ja DeAndre Jordanille, ja kestää oletettavasti vielä useamman ottelun, ennen kuin kaksikko pääsee sisälle Knicksin pelitapaan.

Mikäli Pistonsin Blake Griffin saa edes kohtalaisesti tukea pelikavereiltaan ja joukkueen puolustuspeli toimii kuten aikaisemmin tällä kaudella, pitäisi tällä hetkellä tarjolla olevat linjat (Pistons -8,5 pistettä ja Alle 207,5 pistettä) riittää peleihin sekä tasoitus- että yli-/alle vetoihin.

Pelataan Detroit -8,5 pistettä Unibetilta kertoimella 1,92 (panossuositus 3/5) ja Alle 207,5 pistettä Unibetilta kertoimella 1,93 (panossuositus 3/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!