Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Mickey Match on tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Uransa 5 startista 4 voittanut, ja kerran toiseksi jäänyt, ruuna on ottanut voittonsa vieläpä turhia pyristelemättä. Viimeksi Vermossa se lipui kuolemanpaikalta eleettömän varmaan voittoon ja näytti, ettei hevosen tarvinnut oikein edes yrittää. Lähdön paras hevonen ja lähdön paras kuski kelpaa varmaksi. Viidennestä kohteesta varmaksi pelataan hurja Dusktodawn Boogie. Kenneth Danielsenin huipputamma oli Forssassa suoraan tauolta aivan jäätävän hyvä. Se näytti jo viimeisessä kaarteessa jääneen alakynteen tallikaverilleen Speedy Norwegianille, mutta niin vain vastasi tälle vielä maalisuoralla ja voitti lopulta valjakon mitalla. Dusktodawn Boogie on omissa papereissani kierroksen todennäköisin voittaja.

Avauskohteen Don Williams on myös ihan hyvä varma valinta. Luokka on hurja ja nyt vastus ei näytä kovin hurjalta. Vihjeriviin se saa kuitenkin varmistuksia, koska tulosrivistö näyttää tällä kaudella nollaa. Uccio oli potintekijänämme Forssassa, häviten vain kymmenyksen voittajalle. Nyt se on jopa ylipelattu 15%. Otetaan hyvältä paikalta silti lapulle. Morris ja Ashley Face ovat vahvoja menijöitä ja ihan mahdollisia voittajia, mikäli Don Williams epäonnistuu.

Toinen kohde on vaikea veikata, mutta koitetaan selvitä neljällä merkillä. Bean Fighter on hyvältä paikalta suosikki. Dragon’s Eye tuli siitä viimeksi selityksittä ohi kolmannesta ulkoa kovalla lopetuksella. Listas Minttu nauttii pitkästä matkasta ja hyvänä päivänään kiertää vaikka koko porukan. Kiikku’s Cashierin tauolta paluu suli pahaan lähtölaukkaan. Tamma tuli kuitenkin porukan hänniltä ihan juosten maaliin ja otetaan lapulle.

Neljäs kohde pelataan viidellä merkillä. On makuasia, pitääkö suosikkina Vonkaria vai Ysikymppiä, molemmat kuuluvat joka lapulle. Briljantti Buugi(10%) voitti vastaavan matkan pitkältä pakilta Vermossa 11.5. Yllättäjinä mukaan Jostois (2%) ja Suvelan Rinssi(5%). Korven Liideri jää vihjerivin ulkopuolelle. Pelimielessä hevonen, joka laukkaa useammin kun ravaa, ei ole kovin kiinnostava.

Päätöskohteen niukaksi suosikiksi on pelattu Lemieux Boko. Omissa papereissa sen edelle menee kuitenkin Kiikku’s Trooper, jos selvittää itsensä ulos ykkösradan syövereistä, sekä Mr Reddington, joka ei ole tarkka juoksupaikasta. Mukaan vielä Robertino US, joka on väläytellyt kuntoaan, sekä aina rehdisti maaliin asti polkeva Ashley Man(2%).

Lähtö1: 1,3,5,8

Lähtö2: 2,5,7,12

Lähtö3: 5

Lähtö4: 3,4,5,7,10

Lähtö5: 3

Lähtö6: 1,4,7,10,12 Vihjerivin hinta: 40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *