Tupla: Lille & Duisburg +0.5

KERROIN

3.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Hannover-Wolfsburg yli 2,5

Sheff Utd-Sheff Weds yli 2,5

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Lille-Strasbourg: Lille @ 1,80

Lille oli viime kaudella Ranskan liigan suurin floppi. Peli oli aivan sekaisin loppumetreille saakka, ja joukkue pysyi vaivoin putoamisviivan paremmalla puolella. Nyt Lillen resursseista on saatu vihdoin maksimaaliset tehot irti.

Lille on peräti kolmospaikalla ja voittanut kauden kaikki kuusi kotimatsiaan huimalla maalierolla 15-3. Joukkue oli neljän ottelun voittoputkessa ennen viime viikon tiukkaa 2-1 vierastappiota PSG:n kotiluolassa.

Strasbourg on ollut yksi alkukauden yllättäjistä, mutta joukkueen pistetahti on alkanut hyytyä viime viikkoina. Perustasoltaan Strasbourg kuuluu sarjan alempaan keskikastiin.

Lille on ottelussa selvästi in arvioita vahvempi suosikki. Joukkueet ovat myös Ranskan runsasmaalisempaa kastia, ja 5/6 Lillen kotimatsista on ollut tähän asti yli 2,5 tuloksia. Over-betsi tai Lillen yli 1,5 maalia on hyvä vaihtoehto kotivoitolle.

Hannover-Wolfsburg: yli 2,5 maalia @ 1,90

Hannover kuuluu tällä hetkellä Bundesliigan putoajakandidaatteihin. Syksy on lähtenyt käyntiin nihkeästi, sillä saldona on vasta yksi voitto kymmenestä ottelusta. Viikko sitten joukkue hävisi myös tärkeän matsin Schalken vieraana maalein 3-1.

Hannoverin ongelmat ovat puolustuspäässä. Saldona on vain yksi nollapeli, ja joukkue on päästänyt 20 maalia edellisen kahdeksan ottelun aikana. Yli 2,5 maalin tuloksia on tullut jo kuusi kierrosta putkeen.

Wolfsburg oli viime kaudella Bundesliigan suurin floppi ja säilyi sarjassa vasta karsintojen kautta. Tällä kaudella materiaalista on saatu vähän paremmat tehot irti, mutta lupaavan alkukauden jälkeen tilillä on vain yksi voitto seitsemästä ottelusta.

”Wolkkarin” maalimäärät ovat nousseet selvästi viime kaudesta, jolloin joukkue tahkosi paljon 0-1/0-2 -tappiota. Vastakkain on kaksi heikkoa puolustusta, ja kaiken järjen mukaan totals-linja pitäisi olla näillä kertoimilla vähintään 2,75 maalia. Poimitaan yli 2,5 osumaa siis lapulle hyvillä mielin!

Sandhausen-Duisburg: Duisburg +0,5 @ 1,75

Sandhausen on tuttu joukkue viime vuosilta 2. Bundesliigan alemmassa keskikastissa. Tällä kaudella meno on ollut tahmeaa alusta asti: Sandhausen on voittanut vasta kaksi ottelua, jotka ovat tulleet heikkoja Ingolstadia ja Erzgebirge Auea vastaan. Joukkueen reppuun on tehty kolme maalia peräti kolmessa neljästä edellisestä ottelusta.

Duisburg on sahannut viime vuodet 2. ja 3. Bundesliigan väliä ja kärsinyt talousvaikeuksista. Viime kaudella joukkue oli komeasti seitsemäs, mutta tämä syksy on ollut haastava. Duisburg pelasi kahdeksan ottelua ilman voittoa saldolla 0-2-6, kunnes joukkue otti komean vierasvoiton FC Kölnistä 9. sarjakierroksella.

Tämä voitto on siivittänyt Duisburgin huomattavasti parempiin suorituksiin. Ainoa tappio viiden kierroksen sisään on sarjan kovakuntoisinta joukkuetta, St. Paulia, vastaan. Vieraissa Duisburg ei ole hävinnyt yli kahteen kuukauteen.

Duisburgin kurssi kulkee tällä hetkellä eri suuntaan kuin Sandhausenin. Matsi on ennakkoon hyvin tasainen, ja vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet kelpaavat. Rohkeimmat voivat aloittaa triplauksen Duisburgin suoralla voitolla (3,48).

Sheffield United-Sheffield Weds: yli 2,5 maalia @ 1,75

Sheffield United ja Sheffield Weds kohtaavat Steel City derby -nimellä tunnetussa paikallispelissä. Sheffieldin herruudesta on taistelu jo vuodesta 1893 alkaen yhteensä 129 kertaa. Joukkueilla on oma kotistadion, eli kotiedun voi laskea mukaan.

Sheffield United on tällä hetkellä kaupungin ykkösseura. Viime kaudella Championshipiin noussut Blades pelaa todella vahvaa kautta. Kahdessa edellisessä vieraspelissä on tullut tiukat tappiot kärkiseuroille (Derby, Nottingham), mutta kokonaisuutena kolmospaikka on täysin ansaittu.

Sheffield Wedsin tilanne on päinvastainen. Viime kausi meni pilalle loukkaantumisten vuoksi, ja tälläkään kaudella seuran materiaalista ei saada tehoja irti. Puolustus vuotaa viikosta toiseen, ja Owls on päästänyt sarjassa eniten maaleja yhdessä Prestonin kanssa.

Sheffield Weds on ollut hillitön “over-kone” koko kauden: peräti 12/13 edellisestä otteluista on yli 2,5 maalin tuloksia, eikä joukkueella ole vielä yhtään nollapeliä koko kaudelta. Sheffield United on pelannut myös 10/16 kauden peleistä overeiksi, joten lähtökohdat runsasmaaliseen derbyn ovat olemassa.

in tarjous 1,75 yli 2,5 maalin tulokselle kelpaa hyvin.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!