Parma-Inter U2.5

KERROIN

1.94
0
pv
0
t
0
min
0
s

Fulham-Man Utd O3.0

Atletico Madrid

Olemme poimineet lauantain futistarjonnasta kolme erittäin maisutvaa peli-ideaa.

Fulham-Manchester United (klo 14:30)

Fulham ja Manchester United kohtaavat lauantain Valioliigakierroksen ensimmäisessä ottelussa.

Kotijoukkue Fulham tulee matsiin tappio niskassaan. Monet odottivat Mökkiläisten venyvän pisteeseen Crystal Palacen vieraana viikko sitten, mutta saldona oli 2-0 tappio. Tätä ennen Fulham otti komean kotivoiton kaatamalla Brightonin 4-2 oltuaan 0-2 tappioasemassa.

Lontoolaiset ovat parantaneet peliään alkukaudesta, mutta omiin menee yhä aivan liikaa maaleja. Fulhamin reppuun on tehty vähintään kaksi byyriä viidessä edellisessä liigapelissä. Kokenut kettu Claudio Ranieri on kyllä pätevä mies organisoimaan puolustusta, mutta materiaalin rajat vain tulevat vastaan. Fulhamin avauksessa on jo nyt kuusi puolustajaa.

Manchester Unitedin ottelut ovat olleet voitokkaasti vihjeissä kaksi edellistä kierrosta. Ole Gunnar Solskjaerin joukot palasivat takaisin voittojen tielle kaatamalla Leicesterin 0-1. Saldo on nyt kymmenestä ottelusta huikea 9-1-0 cup mukaan luettuna.

Hieno voittoputki on nostanut Unitedin vain kahden pisteen päähän Mestarien liigan paikasta. Joukkue on mukana myös Mestarien liigan jatkopeleissä sekä FA Cupissa ja loukkaantumislistakin on tyhjentynyt. Kaikki on siis erinomaisesti, kun Alexis Sanchez ja Romelu Lukaku ovat myös täydessä pelikunnossa.

Matsin value löytyy totalseista, ja tarkemmin sanottuna overeista. Paras valinta on aasialainen yli 3,0 maalia in 2,07 kertoimella. Ainoastaan 6/23 Unitedin peleistä on jäänyt alle kolmen maalin tällä kaudella, eikä Fulhamin puolustus kykene pysäyttämään hurjassa iskussa olevaa punakonetta.

Myös molempien joukkueiden team totalseista voi hakea vaihtoehtoisia vetoja.

Atletico Madrid-Real Madrid (klo 17:15)

El Derbi Madrileño eli Madridin derby on yksi La Ligan legendaarisimmista otteluista. Pääkaupungin suurseurat Atletico ja Real ovat kohdanneet toisensa jo vuodesta 1906 lähtien.

Kotijoukkue Tico on sarjassa kaksi pistettä Realia edellä. Diego Simeonen ryhmä on ollut tasaisen varma koko kauden ja napsinut voittoja aiempien vuosien tapaan kivikovan puolustuksena ansiosta.

Atletico on hävinnyt koko kaudella vain kaksi ottelua, joista toinen tuli epäonnisesti Betisin vieraana 1-0 viime viikolla. Kotona joukkue on ollut äärettömän kova: saldo 9-2-0 maalierolla 19-4 kertoo kaiken olennaisen.

Real Madridin kausi on ollut huomattavasti nihkeämpi. Cristiano Ronaldon kauppa Juventukseen on jättänyt ison aukon hyökkäykseen, mikä näkyy karulla tavalla tehtyjen maalien määrässä.

Viime aikoina Los Galacticos on kerännyt hyviä tuloksia. La Ligan saldo on päävalmentajan vaihdon jälkeen 7-1-1 ja voittoja on tullut cupit mukaan luettuna viisi peräkkäin (saldossa ei mukana keskiviikon cup-ottelua).

Madridin derby on ollut viime vuosina erittäin tiukka ja tasaväkinen ottelu. Kahden edelliskauden kohtaamiset ovat päättyneet kaikki 0-0 ja 1-1 -tasapeleihin. Atletico on voittanut neljä edellistä kotimatsiaan päästämättä maaliakaan, joten odotettavissa on jälleen vaikeuksia Real Madridille.

Atleticolla on myös rasitusetu, sillä Real pelasi viikolla vahvalla miehistöllä cup-pelin Barcelonaa vastaan. in toppi Atleticolle kertoimella 2,40 maistuu erittäin hyvin. Jos tasapelin riski pelottaa, voit valita aasialaisen -0,25 taj +0 tasoituksen sen sijasta.

Parma-Inter (klo 21:30)

Kotijoukkue Parma on yksi tämän kauden sarjanousijoista yhdessä Empolin ja Frosinonen kanssa. Parma on menestynyt kolmikosta selkeästi parhaiten, eikä joukkueella näytä olevan suurta hätää putoamisen suhteen.

Viime viikolla Parma teki todellisen urotyön hakemalla 3-3 -tasurin Juventuksen vieraana. Joukkue nousi ottelussa kaiken lisäksi 2-0 ja 3-1 -tilanteista tasoihin Gervinhon loppuhetken maalilla. Kokonaisuutena Parma on ollut tiivis ja vähämaalinen ryhmä, jota vedonlyöntimarkkina ei tunnu arvostavan riittävästi.

Vierailija Interillä on takana heikko jakso. Milanon suurseura on hävinnyt kaksi edellistä liigapeliä maalein 0-1, eikä joukkue saanut myöskään maalia kolme kierrosta sitten Sassuolon verkkoon.

Interin maalimäärät ovat romahtaneet totaalisesti talven edetessä: peräti 7/8 edellisestä liigapelistä ovat päättyneet maksimissaan yhteen maaliin! Under-betsit ovatkin olleet erittäin tuottoisia Interin kohdalla.

Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Parman 0-1 vierasvoittoon. Interillä on edessään jälleen haastava ottelu, sillä itseluottamusta täynnä oleva kotijoukkue ei ole helppo murrettava. Asiaa ei helpota se, että Inter ei ole tehnyt maaliakaan kolmeen liigaotteluun.

Alle 2,5 maalin betsit ovat osuneet kahdeksassa edellisessä Interin liigamatsissa. Tästä huolimatta markkina tarjoilee yhä huikeaa 1,94 kerrointa (Pinnacle). Poimitaan tämä betsi ilomielin sisään.

Muista laittaa betsit sisään myös in ja Ilmaisetvedot.comin vedonlyöntikisaan! Lisätietoja tästä linkistä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!