Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan yhdellä varmalla. Päätöskohteen My Match on ollut kaikissa kauden viidessä startissaan kahden sakissa. My Match on ottanut kaksi voittoaan keulasta, mistä se on vastaillut oikein rehdisti uhkaajilleen. Nyt 4-radalta uskon tamman pääsevän taas keulaan. Sisäpuolelta lähtevä Jetset Vice pystyy halutessaan torjumaan My Matchin, mutta uskon että sille kelpaa suosikin selkä.

Avauskohteen Carlos Cashman voi olla ylikylän hevonen tähän lähtöön, mutta suoraan tauolta sitä ei uskalla varmaksi pelata. Varmistukseksi otetaan viimeksi Kaustisella voittanut Gambler Sisu, sekä Forssasta tolpan napannut Moonlight Magical. Revityksiin mukaan Elvis Exceptional, sekä hyvän reissun saava Elkins (1%).

Toisesta kohteesta yritetään selvitä kolmella merkillä. Villiveko palaa suoraan tauolta ja lähtöpaikka on hieman ulkona, mutta ruuna on voittanut uransa 9 startista peräti kuusi. Laviori puristi hyvin maalisuoralla voittoon toisesta ulkoa edellisessään Kuopiossa. Ernesto on kanuuna kunnossa ja todennäköinen voittaja hyvältä paikalta, mikäli pysyy ravilla koko matkan.

Kolmas kohde pelataan viidellä merkillä. Charlene Halm:in lähtöpaikka on surkea, mutta tamma vaikuttaa oikein lupaavalta hevoselta. Maserati pääsee hyvältä paikalta matkaan ja ihan mahdollinen voittaja. King Of Magic on aloittanut kautensa hyvin. Vermossa ori hallitsi varmoin ottein keulasta, jonne Ari Moilanen ajokkeineen mielii nytkin. Bluehill’s Sparkle laukkasi 29.1. lähtöön ja laukan vaara on nytkin olemassa. Ehjällä juoksulla tammikuun alussa tamma oli jopa ylivoimainen 3-ulkoa. Peter Tie on ottanut voittonsa keulasta, mutta nyt sinne ei liene asiaa. Otetaan silti lapulle.

Myös neljäs kohde pelataan viidellä merkillä. Perusmatkan vahvimmat lienevät kova luokkainen, mutta kaarrejuoksunsa kanssa ongelmissa oleva Bridge Commander, jo kolme kertaa tänä vuonna voittanut Heros Du Monde sekä BWT Dictator. Takamatkalta mukaan lapulle pääsee, suosikki Rahajamatch, sekä kovakuntoinen Gutsy Cobbler.

Viidennen kohteen suosikki Voitinko varmistetaan Lumi-Rikulla. Lumi-Rikulla tuntuisi olevan lahjoja vaikka kuinka pitkälle, mutta ori on hiukan epävarma. Monipuolinen hevonen puristi Mikkelissä johtavan rinnalta voittoon. Jyväskylässä Lumi-Riku kierteli peräti neljättä rataa pitkin ehtien maaliin toisena. Nyt lähtöpaikka on sopivan sisällä ja Voitinko joutuu kiertämään Lumi-Rikun voittaakseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *