Tottenham-Man City U3.0

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistaina käynnistyvät Mestarien liigan neljännesvälierät, joista löytyy maistuva betsi englantilaisjoukkueiden kohtaamisesta. Tämän lisäksi otamme lapulle Championshipin playoffs-kamppailun.

Championship: Bristol City-West Bromwich (klo 21:45)

Englannin Championshipissä pelataan jälleen viikkokierrosta. Bristolissa kohtaavat kaksi sarjan playoffs-kandidaattia.

Bristol City voidaan laskea hyvillä mielin yhdeksi kauden yllättäjistä. Robins oli jo vuosi sitten vastaavaan aikaan playoffs-paikkojen kynnyksellä, mutta bensa loppui kesken päätöskierroksilla.

Tällä kaudella joukkue on pärjännyt pykälää paremmin ja hätyytteli jopa suoraa nousua vuoden vaihteen hurjassa voittoputkessa. Cityn puhti näytti tällä kertaa loppuvan jo helmi/maaliskuussa, jolloin joukkue ajautui viiden ottelun voitottomaan putkeen.

Heikko jakso kääntyi kuitenkin pahimmassa mahdollisessa paikassa, kun City kaatoi Sheffield Unitedin 2-3 vieraissa kolme kierrosta sitten. Tätä seurasi myös elintärkeä vierasvoitto Middlesborosta. Lauantaina City jäi kotonaan 2-2 -tasuriin Wiganin kanssa.

West Bromwich on ollut sen sijaan kuuden sakissa oikeastaan koko kauden ajan. WBA hakee pikaista paluuta Valioliigaan, ja joukkue onkin materiaalinsa puolesta yksi sarjan vahvimmista. Albion ei ole ollut keväällä aivan parhaimmillaan, ja suora nousupaikka näyttää kaatuneen tappioihin Leedsiä sekä Sheffield Unitedi vastaan.

Viime lauantaina WBA:n nousuhaaveet kariutuivat entisestään, kun joukkue hävisi maalein 2-0 Millwallin vieraana. Kyseessä oli xG:n valossa yksi vuoden heikoimmista otteluista.

City on yllättäjäjoukkue-statuksestaan johtuen usein aliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla. Etenkin otteluissa, joissa se kohtaa muita suurseuroja. Nyt on jälleen sellainen tapaus. tarjoilee Cityn voitosta peräti 2,55 kerrointa, joka kelpaa helposti peleihin. Mielestämme joukkueiden pelivoimassa ei ole suurempaa eroa juuri nyt, joten 2,50 päälle menevät kertoimet ovat kotiedun myötä pahasti liikaa.

Mestarien liiga: Tottenham-Manchester City (klo 21:45)

Tiistai-illan mielenkiintoisin ottelu pelataan ehdottomasti Lontoossa, jossa Spurs ja City iskevät yhteen Mestarien liigan neljännesvälierien 1. osaottelussa.

Tottenham juhlisti viikko sitten komeaa merkkipaalua, sillä kauan odotettu uusi kotistadion otettiin vihdoin käyttöön. Spurs kohtasi Lontoon paikallispelissä Crystal Palacen ja hoiteli todella tyylikkäästi stadionin avausvoiton maalein 2-0.

Tämä pistepotti oli todella tärkeä ennen City-matsia, sillä takana oli Valioliigassa peräti viisi voitotonta ottelua saldolla 0-1-4. Spurs hävisi peräti neljä reissupeliä putkeen Liverpoolin, Southamptonin, Chelsean ja Burnleyn vieraana.

Mestarien liigassa joukkue eteni jatkoon kovaa Dortmundia vastaan todella vakuuttavalla esityksellä päästämättä maaliakaan kahdessa kohtaamisessa. Spurs ei pelannut lainkaan viikonloppuna.

Manchester City pelasi sunnuntaina, jolloin joukkue eteni FA Cupin finaaliin kaatamalla Brightonin nihkeällä esityksellä 1-0. City otti aiemmin myös Valioliigan kärkipaikan haltuunsa Liverpoolin kompuroinnin myötä, joten Guardiolan joukot jahtaavat yhä neljää eri pokaalia.

Cityn otteluissa on näkynyt viime aikoina selkeä trendi vähämaalisempaan suuntaan. Joukkueen puolustus on todella tiivis, ja saldona on seitsemän nollapeliä edellisen yhdeksän ottelun ajalta. Näistä yhdeksästä ottelusta peräti kuusi on päättynyt 0-0, 1-0 tai 2-0 tuloksiin.

Pudotuspelien 1. osaottelut ovat keskimäärin vähämaalisempia kuin 2 osaottelut. City ja Tottenham ovat tällä hetkellä lisäksi vähämaalisessa trendissä, kun verrataan joukkueiden pidemmän otannan maalimääriin. Uusi stadion sekä lepoetu buustaa myös Tottenhamia, joka joutuu puolustuskannalle myös kotonaan.

Luvassa lienee hyvin varovainen ottelu, jossa edes 0-0 tulos ei yllättäisi. in aasialainen alle 3,0 maalia 1,78 kertoimella on todella maistuva veto – saat siis panoksesi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella. Alle 2,5 maalia kertoimella 2,28 on hieman enemmän riskiä sisältävä vaihtoehto.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!