Villarreal +1,5 hcp

KERROIN

2.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan liigassa pelataan viikkokierros. Tiistaina on ohjelmassa kolme ottelua, ja löysimme niistä kaksi mielenkiintoista pelikohdetta.

Real Betis-Levante (klo 21:00)

Kotijoukkue Real Betis kuuluu pelivoimaltaan sijan 10 tuntumaan. Viime kaudella joukkue nähtiin myös Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, mutta La Liga -sesonki meni täysin penkin alle. Kesän aikana Betis vaihtoikin päävalmentajaa ja hankki kohusiirrolla Lyon-stara Nabil Fekirin.

Fekir on osunut toistaiseksi kahdesti, mutta Betisin syksy on alkanut kokonaisuutena nihkeästi. Kausi starttasi kotitappiolla Valladolidia vastaan ja vierastappiolla Barcelonalle. Tämän jälkeen aukesi voittotili Leganesia vastaan.

Betis on kohdannut viime otteluissa kaksi hyvin vähämaalista joukkuetta ja vääntänyt tasapelit sekä Osasunaa että Getafea vastaan.

Vierasjoukkue Levante on perustasoltaan luokkaa heikompi ja rankattiin elokuussa alempaan keskikastiin. Levante oli viime vuonna sarjan 15. vahvin joukkue, ja samaa odotetaan myös tulevalta kaudelta.

Paco Lopezin valmentama ryhmä on tullut tunnetuksi erittäin runsasmaalisena. Levanten otteluissa nähtiin viime kaudella keskimäärin 3,29 maalia, mikä on sarjan toiseksi eniten FC Barcelonan (3,32) jälkeen. Joukkueen rohkea pelityyli tuottaa maaleja kentän molempiin päihin.

Tämä syksy on alkanut hieman rauhallisemmin, mutta tuloksia selittävät osaltaan hyvin vähämaaliset vastustajat.

Vierasjoukkueen rohkea pelityyli aiheutti Betisille valtavia ongelmia myös viime kaudella, jolloin lopputulokset olivat 4-0 ja 3-0 Levanten hyväksi. Tällä kertaa Betisiltä odotetaan parempaa, mutta ottelun maaliodotus on jälleen korkealla.

Peräti 7/9 edellisestä Betisin kotimatsista on yli 2,5 maalin tuloksia, ja maaliodotus on korkealla myös tiistai-iltana. Haetaan lapulle aasialainen yli 3,0 maalia in 2,05 kertoimella noin 55 prosentin todennäköisyysarviolla. Saat siis tässä vetomuodossa panoksesi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella.

FC Barcelona-Villarreal (klo 22:00)

Tiistain myöhäisotteluna nähdään mielenkiintoinen La Ligan kärkikamppailu.

Kotijoukkue FC Barcelonan alkukausi on ollut vaikeuksia täynnä, aivan kuten vuosi siten. Barcan suurin puute on ollut Leo Messi, joka ei ole vielä aloittanut yhtään ottelua. Argentiinalaisen korvaajana on toiminut teinikärki Fati.

Viime viikolla Barcelona jäi maaleitta UCL-matsissa Dortmundin vieraana (0-0) ja La Liga -ottelussa Granadaa vastaan (2-0). Barcan vieraspelit ovat olleet täyttä tervanjuontia, sillä joukkue hävisi myös kauden avauspelin Bilbaon vieraana ja hukkasi kaksi pistettä myös Osasunaa vastaan.

Vierasjoukkue Villarrealin tilanne on täysin päin vastainen. ”Keltainen sukellusvene” oli viime kaudella La Ligan suurin alisuorittaja ja rämpi putoamistaistelussa pitkälle kevääseen saakka. Nyt on kuitenkin erilainen ääni kellossa.

Villarrealin kausi alkoi hieman nihkeästi, kun joukkue hukkasi neljä kertaa johtoaseman Granadaa vastaan avausottelussa (4-4 FT). Sen jälkeen tuli turpiin myös Levanten vieraana.

Kolmannella kierroksella Villarreal pysäytti Real Madridin kotonaan, jonka jälkeen joukkue on voittanut Leganesin vieraissa 0-3 ja Valladolidin kotona 2-0 todella laadukkailla esityksillä.

FC Barcelona ei ole missään nimessä parhaimmillaan, vaikka Leo Messi tekeekin todennäköisesti paluun avaukseen. Villarreal on laadukas nippu, joka kamppailee todennäköisesti tämän kauden Eurocup-paikoista.

Barcaa vastaan pelaaminen on harvoin järkevää, jos joukkue on täydessä iskussa ja kovassa voittoputkessa. Tällä hetkellä tilanne on toinen, ja Villarrealilla on hyvät saumat pitää peli tasaisena.

Pelaamme vierasjoukkuetta +1,5 tasoituksella in 2,20 kertoimella. Tässä betsissä on ilmaa todella mukavasti, sillä arviomme betsille on hieman yli 50 prosenttia.

Photo by Nick Fewings on Unsplash

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *